24.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Μύλος» με Ντέιβις

Ο Αντόνι Ντέιβις ζήτησε ανταλλαγή από τους Πέλικανς και είναι αρκετές οι ομάδες που θέλουν να ισχυροποιηθούν προσθέτοντάς τον στο έμψυχο δυναμικό τους, με το Basketa.gr να αναλύει την κατάσταση.

Στη Νέα Ορλεάνη δεν χάρηκαν με την πρόθεση του σούπερ σταρ τους να αποχωρήσει, αλλά δεν συνηθίζεται να κρατούν οι οργανισμοί αθλητές στο ρόστερ τους, χωρίς οι ίδιοι να επιθυμούν να βρίσκονται εκεί. Και σε αυτό υπάρχει λογική εξήγηση, καθώς αν ένας αθλητής δεν νιώθει καλά στη βάση του και στο εσωτερικό μίας ομάδας, είναι δεδομένο ότι πάντοτε η καλύτερη λύση είναι να αποχωρεί με τα κατάλληλα ανταλλάγματα.

Οι πρώτες ομάδες που κοίταξαν την περίπτωσή του είναι οι Τορόντο Ράπτορς και οι Μιλγουόκι Μπακς…

Στην περίπτωση των «πτερόσαυρων», οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να τον προσθέσουν δίπλα στον Καουάι Λέοναρντ και να γίνουν το πρώτο φαβορί για τον τίτλο της ανατολικής περιφέρειας, κάτι που δεν έχουν καταφέρει ποτέ στο παρελθόν, έστω κι αν βρέθηκαν αρκετά κοντά.

Από την άλλη πλευρά, τα «ελάφια», θα ήθελαν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Ντέιβις και να δημιουργήσουν μία αχτύπητη δυάδα μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο…

Κι ενώ φαινόταν ότι αυτοί οι δύο ήταν οι πιθανότεροι προορισμοί για τον Ντέιβις, τελικά υπάρχει κι ένας τρίτος ακόμα πιο δελεαστικός, που «κρύβει» πίσω του μία πιθανή μελλοντική superteam.

Το ESPN έκανε λόγο για πιθανή μετακίνηση του Ντέιβις στους Λος Άντζελες Λέικερς και στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι «λιμνάνθρωποι» είναι δεδομένο ότι βλέπουν με θετικό μάτι μία τέτοια εξέλιξη, την ώρα που το συγκεκριμένο αμερικανικό δίκτυο υποστηρίζει ότι αν μέχρι το φινάλε της χρονιάς ο Ντέιβις παίξει στο Λος Άντζελες, τότε είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει εκεί και ο Κλέι Τόμπσον.

Το συμβόλαιο του «μπόμπερ» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς λήγει το προσεχές καλοκαίρι και αν δεν πάρει τη μάξιμουμ προσφορά, τότε είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει από το Σαν Φραντσίσκο στην «πόλη των αγγέλων».

Η θέση των Πέλικανς

Παρά το ότι το σύνηθες είναι να παραχωρούνται οι παίκτες που ζητούν ανταλλαγή, αυτό ίσως να μην ισχύσει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κι αυτό διότι οι Πέλικανς φαίνεται να εκφράζουν τη θέλησή τους να απορρίψουν το αίτημα του ηγέτη τους και να το εξετάσουν ξανά το προσεχές καλοκαίρι.

Με τα περιθώρια για ανταλλαγές να στενεύουν, οι προσεχείς ημέρες αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ