22.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μόρεϊ: «Άλλαξε τη ζωή μου ο Χάρντεν» (pic)

Ο πρώην general manager των Χιούστον Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, αποχωρεί έπειτα από 13 χρόνια στην ίδια θέση και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του αποκάλυψε ότι ο Τζέιμς Χάρντεν του άλλαξε τη ζωή.

Η σεζόν δεν αποδείχθηκε πετυχημένη για τις «ρουκέτες» κάτι που οδήγησε στην πόρτα της εξόδου τους Ντάριλ Μόρεϊ και Μάικ Ντ'Αντόνι, με τον πρώτο να στέλνει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια μέσω της εφημερίδας «Houston Chronicle».

Πάντως ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον σούπερ σταρ παίκτη των Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα να αφιερώσω μία ολόκληρη σελίδα στον Τζέιμς Χάρντεν. Ο Τζέιμς Χάρντεν μου άλλαξε την ζωή. Αλλά δεν έκανε μόνο αυτό, παρά έφερε επανάσταση στο μπάσκετ και συνεχίζει να το κάνει όπως σχεδόν κανένας στο παρελθόν.

Το παιχνίδι πλέον, παίζεται διαφορετικά χάρη στον Τζέιμς και σε κάθε ανοιχτό γήπεδο στον κόσμο, η επόμενη γενιά μελετά και μιμείται το παιχνίδι του. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα έχω άλλη συνάντηση μαζί του για να συζητήσουμε για την στρατηγική της ομάδας. Λάτρευα να δουλεύω μαζί του, στην αναζήτηση τρόπων για να συνυπάρξει με τους Hall of Famer συμπαίκτες του, όπως ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο Κρις Πολ και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ. Θα υποστηρίζω τον Τζέιμς στην προσπάθειά του να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στο Χιούστον. Έτσι πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ