18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μόρει: «Ο Εμπίιντ ο πιο ασταμάτητος παίκτης στο NBA» (vid)

Το εγκώμιο του Τζοέλ Εμπίιντ έπλεξε ο Τζένεραλ Μάνατζερ των Σίξερς, Ντάριλ Μόρει, σε συνέντευξή του, χαρακτηρίζοντας τον ως τον πιο ασταμάτητο παίκτη σε όλο το NBA.

Μιλώντας στο Sports Illustrated, ο άλλοτε υπεύθυνος του μπασκετικού τμήματος των Χιούστον Ρόκετς και εδώ και λίγες μήνες της Φιλαδέλφια, υποστήριξε πως η πρόοδος του Εμπίιντ τον έχει εντυπωσιάσει τόσο που πλέον τον θεωρεί δυσκολότερο στο να μαρκαριστεί ακόμα και σε σύγκριση με τον Τζέιμς Χάρντεν!

«Μπαίνω σε μπελάδες με το να λέω τέτοια πράγματα, αλλά ο Εμπίιντ είναι το πιο ασταμάτητο πράγμα που έχω δει ποτέ μου. Και έχω δει πολλούς παίκτες. Ξέρετε για ποιον άλλον μιλάω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μόρει, αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομα του Τζέιμς Χάρντεν ως «σπόντα» προς την λίγκα (Τον Δεκέμβριο του είχε επιβληθεί πρόστιμο επειδή έκανε αναφορά στο όνομα του Χάρντεν σε ένα τουίτ, κάτι που θεωρήθηκε αθέμιτο στα πλαίσια της παρουσίας του σε διοικητικό πόστο άλλης ομάδας).

«Δεν έχω δει πραγματικά ότιδήποτε άλλο σαν τον Εμπίιντ. Όπως τις προάλλες με τον Ρούντι Γκομπέρ, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο στα 3 μέτρα από το καλάθι και εν τέλει κατέληξε σε κάρφωμα. Και μιλάμε για έναν φανταστικό αμυντικό, ο οποίος δεν είχε καμία απάντηση!»

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την μονομαχία Εμπίιντ - Γκομπερ στο βίντεο που ακολουθεί:

https://twitter.com/TomWestNBA/status/1367463249558581254



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ