38 C
Athens
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Μόργκαν και… τέζα η Εσκίσεχιρ! (vid)

Ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έμελλε να «γράψει» το φινάλε του ίσως πιο συγκλονιστικού έως τώρα αγώνα των playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος, με τον Ρέιμαρ Μόργκαν να «εκτελεί» την Εσκίσεχιρ και να χαρίζει το «διπλό» πρόκρισης στην Τόφας, με 99-98 στην παράταση.

Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι εξ όσων έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στα playoffs του πρωταθλήματος Τουρκίας, είχε την Τόφας νικήτρια στην παράταση, περνώντας από το Εσκίσεχιρ με 99-98 και παίρνοντας με «σκούπα» την πρόκριση για τα ημιτελικά. Ήρωας της ημέρας για την ομάδα από την Προύσα ήταν ένας άλλοτε «πράσινος», ο Ρέιμαρ Μόργκαν, ο οποίος με fadeaway του στα 0.4" για την εκπνοή από τα 4.5 περίπου μέτρα, της χάρισε την νίκη.

Το σπουδαίο αυτό σουτ, είχε ακολουθήσει την «ψυχρολουσία» του μεγάλου τριπόντου του Μπάρον στα 3" για το φινάλε, το οποίο είχε διαμορφώσει το 98-97 για τους μαχητικούς γηπεδούχους και τους έδειχνε έτοιμους να ισοφαρίσουν. Ο Μόργκαν, όμως, είχε άλλη άποψη, σε ένα ματς που είχε φτάσει στο έξτρα πεντάλεπτο εξαιτίας του. Κι αυτό, γιατί μετά το άστοχο σουτ του Χένρι, στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας, ο Μόργκαν δεν κατάφερε να ευστοχήσει με το «φόλοου»

Ο Ρέιμαρ Μόργκαν, λοιπόν, έγινε... ωραίος για την ομάδα του από μοιραίος, με 19 πόντους και έξι ριμπάουντ, χωρίς φυσικά να ξεχνιέται το εξαιρετικό παιχνίδι του Σάμιουελ Μεχία, με 26 πόντους και 9/12 σουτ. 26 πόντους είχε και ο... παρ' ολίγον ήρωας της Εσκίσεχιρ, Ουίλ Μπάρον, μαζί με επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ, με τον Τζέφ Έιρς να σημειώνει double double 14 πόντων και 12 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ