20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μόνοι φωνές για τη διαιτησία δεν έχουν… καραντίνα

Οταν βγαίνουν και από τον Κολοσσό που γενικά είναι ήρεμοι άνθρωποι με τόσο επιθετική ανακοίνωση για τη διαιτησία, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Οποιος είδε ο ματς έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, αλλά το θέμα ξεφεύγει πολύ από ένα ματς.

Μια πλευρά, είναι ότι ο ΕΣΑΚΕ μέσα στα διάφορα που κατά καιρούς ανακοινώνει για να λέει ότι κάτι κάνει για το πρωτάθλημα, είχε ανακοινώσει την εν ψυχρώ φίμωση όποιου μιλάει για τη διαιτησία. Είχε αλλαχτεί το πειθαρχικό δίκαιο με βαριές καμπάνες, αλλά ήδη φέτος σε «μισεμένο» πρωτάθλημα, έχει βγει ο Ζιάγκος και τραγούδαγε το παρακράτος και πήρε σειρά ο Κολοσσός και τα έχωσε κανονικά. Για άλλον βγήκε τότε το φιρμάνι, από παντού όμως τους έρχεται.

Μια άλλη πλευρά είναι ότι ενώ στη φετινή μεταβατική χρονιά για τα πάντα στον αθλητισμό θα μπορούσαν να βγουν μπροστά μερικοί νέοι διαιτητές μπας και βρεθεί κανας καλός μεταξύ των κάτω του μετρίου Ελλήνων, τελικά ξέμειναν και αυτοί που ξεπέρασαν το όριο ηλικίας να παίξουν άλλον ένα χρόνο. Νάτος ο Καρακατσούνης ή, ο πασίγνωστος Αναστόπουλος και λοιποί που έχουν ταλαιπωρήσει απασχολήσει συχνά - πυκνά με τις διαιτησίες τους και τις αντιδράσεις που αυτές προκαλούσαν στις ομάδες. Εστω και άδικα βέβαια, αφού οι παρατηρητές τους πάντα άριστους τους βγάζουν, οπότε τι να ξέρουν οι ομάδες μπροστά στους ειδικούς; Ε;

Μια τρίτη πλευρά, σχετική με την πρώτη, είναι ότι ο ΕΣΑΚΕ ή θα πρέπει να σφυρίξει αδιάφορα ή να... γελάσει ο κόσμος αφού δεδομένα θα έρχονται μαζεμένες οι αντιδράσεις όσο περνάει ο καιρός και θα ξεμείνουμε από κόσμο στο πρωτάθλημα. Οχι τίποτα, έρχεται και η πρώτη σχεδόν γεμάτη αγωνιστική το Σαββατοκύριακο και αυξάνονται οι κίνδυνοι. Ασε που καμια φορά μπορεί και τα παιχνίδια στα οποία προκαλούνται αντιδράσεις να έχουν και μια... αλληλουχία. Και να μην έχει πάει μέχρι τέλους το... μοτίβο.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ