15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μόνιμος κάτοικος Τενερίφης ο Αμπρομάιτις

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της καλής και ανοδικής πορείας της Ιμπεροστάρ Τενερίφε είναι ο Τιμ Αμπρομάιτις και θα συνεχίσει να είναι, καθώς συμφώνησε να παραμείνει στα Κανάρια για δύο ακόμη χρόνια.

Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη για τον Αμερικάνο φόργουορντ, ο οποίος έφτασε στο νησί το καλοκαίρι του 2015 από την γερμανική Μπράουνσβάιγκ και από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να το αφήσει.

Ο 29χρονος μετρά 99 αγώνες στην ACB με την Ιμπεροστάρ Τενερίφε και 36 στο Basketball Champions League. Αν κάποιος χάρηκε περισσότερο και από τον ίδιο για την παραμονή του ήταν ο Τσους Βιδορέτα, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα και ήθελε να τον κρατήσει σ' αυτήν, καθώς γνωρίζει πως είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο παζλ που φτιάχνει: "Είναι ένας παίκτης που έχει παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο και προσαρμόστηκε άριστα στην ομάδα, το νησί, το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και το BCL. Ξέρουμε πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του εδώ και όσα έχει πετύχει, καθώς γίνεται μέλος της οικογένειας πια. Είναι μία από τις καλές ειδήσεις του καλοκαιριού και είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα βοηθήσει την ομάδα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ