21.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μυριούνης : «Είμαι υπερήφανος, δικαιολογώ τους ανθρώπους της Ένωσης»

Ο Γλαύκος πήρε το δεύτερο του διπλό στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, κερδίζοντας την Ένωση στο Ίλιον με 66-65 στην παράταση.

Ο Χρήστος Μυριούνης μίλησε για τεράστιο διπλό, ενώ τόνισε πόσο υπερήφανος είναι για τους παίκτες του. Επίσης μίλησε για την φάση στην οποία διαμαρτύρονται οι άνθρωποι της Ένωσης Ιλίου, λέγοντας ότι είναι δικαιολογημένοι, όπως θα ήταν και οι ίδιοι σε αντίθετη απόφαση.

Αναλυτικά έγραψε : «Τεράστιο διπλό χτες στο Ίλιον για την ομάδα μου όπου για ακόμα ένα ματς τα παιδιά μου έκαναν μεγάλη κατάθεση ψυχής στο παρκέ και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά!!!4ο παιχνίδι μας που πήγε στην παράταση όμως σπάσαμε την κατάρα και καταφέραμε να κερδίσουμε!Είμαι υπερήφανος για όλα τα παιδιά μου γτ είναι μαχητές και δεν τα παρατάνε ΠΟΤΕ!!!Συνεχίζουμε...
Υ.Γ Τρέφω μεγάλο σεβασμό για το προπονητικό team τους παίκτες και την διοίκηση της ομάδας του Ίλιον και δικαιολογώ την αντίδραση τους για την τελευταία φάση στη κανονική διάρκεια του αγώνα γτ όντως ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση των διαιτητών...θα μπορούσαμε και εμείς να διαμαρτυρηθούμε αλλά όντως η φάση ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τους διαιτητές από την στιγμή μάλιστα που και η κόρνα της γραμματείας ήταν χαλασμένη σε όλη την διάρκεια του αγώνα....Πάντως Δικαιολογημένα διαμαρτύρονται οι αντίπαλοι όπως δίκιο θα είχαμε και εμείς αν διαμαρτυρόμασταν».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ