17 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μυριούνης: «Απίστευτη η χαρά της επιστροφής μου» (pic)

Ο Χρήστος Μυριούνης είναι ο νέος προπονητής της Νικόπολης Πρέβεζας, επιστρέφοντας στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα μετά από 15 χρόνια και μην κρύβοντας μέσω Facebook την χαρά του για το εν λόγω γεγονός, καθώς και την πεποίθηση για την επιτυχία του νέου του εγχειρήματος.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Είναι απίστευτη η χαρά μου που μετά από 15 χρόνια ξανά βρίσκομαι στον πάγκο της Νικόπολης Πρέβεζας, της ομάδας που ξεκίνησα την προπονητική το 2002,της ομάδας της πόλης από όπου κατάγομαι,της ομάδας όπου έχω μόνο φίλους!!! Ειμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά γιατί και η ομάδα είναι καλή και η διοίκηση εξαιρετική οπότε το μόνο που μένει είναι να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας μέσα από τη προπόνηση και να τα δώσουμε όλα σε αυτές τις 10 αγωνιστικές που απομένουν για να ανεβάσουμε την ομάδα στην θέση που της αξίζει να βρίσκεται.... Δηλαδή ΨΗΛΆ!!!

Υ. Γ Και φυσικά είμαι σίγουρος ότι και ο φίλαθλος κόσμος της Πρέβεζας θα στηρίξει τώρα ακόμα περισσότερο τη προσπάθεια της ομάδας μας γιατί τους έχουμε τεράστια ανάγκη σε αυτούς τους 10 τελικούς που έχουμε μπροστά μας!!!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ