23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μυλωνίδης : «Αποχωρώ γεμάτος ευγνωμοσύνη» (pic)

Μετά από δυο εξαιρετικά χρόνια στην ομάδα της Γέφυρας, ο Σταύρος Μυλωνίδης αποφάσισε να αποχωρίσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ανακοινώνοντας την απόφαση του μέσω της προσωπικής του σελίδας.

Ο δεύτερος σκόρερ του Βορείου ομίλου της Β' Εθνικής (18,5 πόντοι ανά παιχνίδι) αποχαιρέτησε τον σύλλογο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του και ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας.

Αναλυτικά έγραψε:

«Οπως όλα τα ωραια τελειώνουν καποτε ετσι και αυτά τα υπέροχα δυο χρονια στον ΚΣ Γέφυρας έφτασαν στο τελος τους. Αποχωρω γεμάτος ευγνωμοσύνη και ενα μεγάλο Ευχαριστω στους συμπαίκτες μου που με στήριξαν με
Τα καλα μου και τα ανάποδα μου,τον προπονητή Γιώργο Τουλούμη για την άψογη μας συνεργασία(οτι και να πω για αυτον τον άνθρωπο ειναι λιγο),τον κόσμο που μας στήριζε σε καθε γήπεδο που παίζαμε,και για το τελος θα αφήσω την διοίκηση η οποία με
Πίστεψε πριν δυο χρονια και μαζι όλοι φτασαμε την ομάδα να την εχει γνωρίσει όλη η μπασκετική Ελλάδα γτ χωρίς αυτήν δεν θα ηταν η Γέφυρα αυτη που ειναι τωρα. Παντα θα είστε στην καρδιά μου γτ με αγαπησατε οπως και εγω το ίδιο. Ευχομαι η συνέχεια της ομάδας να ειναι ακομα καλύτερη. Σας Ευχαριστω πολυ όλους...»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ