23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μυκονιάτης: «Να βρούμε ισορροπία»

Το Ρέθυμνο, ως αρκετά νέα ομάδα, χρειάζεται να κάνει πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, όπως τόνισε και ο Σταύρος Μυκονιάτης, με τον τεχνικό των Κρητικών να εξηγεί το τι έφταιξε για την ήττα στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, με ωραίο μπάσκετ και κόσμο στο γήπεδο. Στο παιχνίδι ήμασταν ανταγωνιστικοί, μπήκαμε καλά αλλά δεν μείναμε συγκεντρωμένοι. Ο ΠΑΟΚ σούταρε με πολύ καλά ποσοστό μέσα από τα πικ εν ρολ. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και νέους Αμερικανούς στη λίγκα που είναι δύσκολη και χρειάζεται πνευματική συγκέντρωση. Θέλουμε δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε ώστε να βελτιωθούμε στη διάρκεια της σεζόν αλλά και μέσα στο παιχνίδι».

Για τα περισσότερα τρίποντα: «Εχουμε βάλει νέα παιδιά και κυρίως τον Μπαρτ και προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία. Ο προσανατολισμός είναι να βάζουμε την μπάλα στο καλάθι με τον Κλάντον που είναι ποιοτικός στο λόου ποστ. Μας έλειψαν ο Σιγκούνας που τραυματίστηκε  με την Κύμη και ο Χριστοδούλου που έχει οστικό οίδημα που είναι πιο σοβαρό. Θα τον έχουμε κοντά μας σε 15 μέρες αν όλα πάνε καλά. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, να πάνε όλα καλά και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και στην Ευρώπη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ