23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μυκονιάτης: «Είχαμε καλά και κακά διαστήματα»

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του, σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας τους, είχε στη Θεσσαλονίκη ο Σταύρος Μυκονιάτης.

Το Ρέθυμνο συμμετείχε στο 28ο τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό της Πυλαίας, γνωρίζοντας την ήττα τόσο από τον Κολοσσό Ρόδου στη δεύτερη παράταση όσο και από τον Προμηθέα Πατρών. Ο προπονητής των Κρητικών, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ανέφερε σχετικά: «Ήταν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με δύο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια μάς βοήθησαν ιδιαίτερα, ώστε να δουν και να συνειδητοποιήσουν οι ξένοι παίκτες μας τι θα αντιμετωπίσουμε τη φετινή σεζόν, καθώς κανένα από τα παιδιά δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως είναι λογικό σε αυτά τα δύο παιχνίδια είχαμε καλά και κακά διαστήματα, τα οποία θα τα δούμε και θα τα δουλέψουμε στη συνέχεια. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι στο Περιστέρι, όπου θέλουμε να δείξουμε περισσότερη βελτίωση σε κάποιους τομείς».

Παράλληλα, ευχαρίστησε την ομάδα της Κερατέας και προσωπικά το Θοδωρή Παλαιοχωρίτη για τη φιλοξενία τους, την Πέμπτη (20/09), ώστε να πραγματοποιήσουν την προπόνησή τους πριν από το φιλικό της Παρασκευής (21/09, 17.30) με το Περιστέρι, στο «Ανδρέας Παπανδρέου». «Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Κερατέας και το Θοδωρή Παλαιοχωρίτη, καθώς μας βοήθησαν και μας φιλοξένησαν στο γήπεδό τους σήμερα (20/09) για τις ανάγκες της προπόνησης», κατέληξε ο Σταύρος Μυκονιάτης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ