25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μπόουλιν: “Κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά” (vid)

Αμέσως μετά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό ο Σκάιλερ Μπόουλιν εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα που έδειξε ο Ηρακλής στα πρώτα δύο φιλικά του απέναντι στους "αιωνίους" αντιπάλους:

"Ήταν ένα πολύ θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Είδαμε κάποια καλά πράγματα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά εκείνο ήταν πρώτο παιχνίδι και έγιναν πολλά λάθη. Με τον Παναθηναϊκό κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Δεν ξέρω το τελικό σκορ, αλλά δείξαμε ποιο είναι το επίπεδό μας. Έχουμε λίγες εβδομάδες μπροστά μας μέχρι να αρχίσουν τα προκριματικά του BCL και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα προόδου. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου.

Σπουδαία εμπειρία να παίζουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια μας απέναντι στις δύο καλύτερες ελληνικές ομάδες. Αυτές οι ομάδες έχουν υψηλούς στόχους στην Ευρωλίγκα και ήταν σημαντικό για μας το ότι δείξαμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί τους.

Ο κόουτς παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών με καλή συμπεριφορά, που τους αρέσει να δουλεύουν και να νικούν. Αυτή είναι μια καλή βάση και όσο συνεχίζουμε το χτίσιμο, θα γινόμαστε καλύτεροι"

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1748115178696617&id=517861561721991



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ