20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπόμπι Μπράουν ο εκλεκτός! (vid)

Ο Μπόμπι Μπράουν αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού (περί τα 50.000 δολάρια το μήνα) για να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι και απομένουν απλά οι τυπικές διαδικασίες για να ανακοινωθεί από την Ερυθρόλευκη ΚΑΕ. Αυτός είναι ο εκλεκτός του τεχνικού των Ερυθρολεύκων.

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ενόψει του αγώνα με τη Βαλένθια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχθηκε μεν ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν παίκτη για να ενισχύσει το ρόστερ του, δεν έδωσε όμως ονόματα και... διευθύνσεις. Αυτά βγήκαν στο φως λίγο αργότερα, όταν διέρρευσε πως ο εκλεκτός του προπονητή των "ερυθρολεύκων" είναι ο Μπόμπι Μπράουν (34χρ., 1.88). Ένας παίκτης που έχει ξαναπεράσει από τα μέρη μας, τη σεζόν 2010-11 όταν φόρεσε τη φανέλα του Άρη, και ο οποίος ανήκε μέχρι πριν από 1,5 μήνα στους Χιούστον Ρόκετς και έκτοτε αναζητά ομάδα.

Ο Μπράουν είναι ένας πολύ έμπειρος και ικανός γκαρντ, που είναι πολλές φορές απρόβλεπτος στο παιχνίδι του, ωστόσο αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό που έψαχνε ο Σφαιρόπουλος, γι' αυτό τον προτίμησε τόσο έναντι του Κιθ Λάνγκφορντ, για τον οποίον επιπλέον έμαθε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, όσο και του Λαμάρ Πάτερσον.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει έναν παίκτη, που να μπορεί να κάνει... άνω κάτω το παιχνίδι όταν χρειαστεί κι ο Μπράουν είναι ικανός για κάτι τέτοιο, όσο κι αν έχει άλλες αδυναμίες. Όπως για παράδειγμα στην άμυνα ή και το γεγονός ότι από τον Σεπτέμβρη του 2016 μέχρι σήμερα ουσιαστικά δεν έχει παίξει μπάσκετ, αφού η παρουσία του στους Χιούστον Ρόκετς αυτό τον ενάμιση χρόνο ήταν τυπική. 

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Μπόμπι Μπράουν την οποία ο παίκτης αποδέχτηκε και απομένει να φορέσει τα Ερυθρόλευκα. Δεν αποκλείεται το Σαββατοκύριακο να είναι στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ