21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπόγρης τριετίας στον Προμηθέα!

Στον Προμηθέα Πατρών αναμένεται να αγωνιστεί την επόμενη τριετία ο Γιώργος Μπόγρης, με την αχαϊκή ομάδα να τον πείθει να μην πάει τελικά στο εξωτερικό και να ακολουθήσει το πλάνο της.

Μια μεγάλη κίνηση αναμένεται να ολοκληρώσει ο Προμηθέας Πατρών, αφού φαίνεται πως μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει, για να ανακοινωθεί ο Γιώργος Μπόγρης. Ο Έλληνας σέντερ έχει επί της ουσίας συμφωνήσει με την ομάδα και το ζήτημά του κλείνει θετικά, με τους Πατρινούς να κινούνται εξαιρετικά, ανατρέποντας την αρχικά του πρόθεση να πάει στο εξωτερικό ύστερα από τη διετή του θητεία στον Ολυμπιακό και φέρνοντάς τον στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Με ένα νέο τριετές πλάνο να ξεκινά από τη διοίκηση του Βαγγέλη Λιόλιου, υλοποιούμενη από την τεχνική ηγεσία του Μάκη Γιατρά, ο σύλλογος θέλει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της κατάκτησης της δεύτερης θέσης στην Basket League και να σημειώσει μια ανταγωνιστική παρουσία στο Eurocup. Στο πλαίσιο αυτό, βρήκε και μια κατάλληλ προσωπικότητα, ώστε να προχωρήσει σε αυτό τον νέο κύκλο, αφού για 3 χρόνια συμφώνησε με τον Μπόγρη.

Ο έμπειρος «άσος» θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα, προσθέτοντας στο σύνολο του κόουτς Γιατρά μια σημαντική λύση γηγενούς παίκτη, με σπουδαίες παραστάσεις στο πιο υψηλό επίπεδο. Ο ίδιος, άλλωστε, ήταν στην κορυφαία πεντάδα του πρώτου BCL, ενώ αρκετές φορές, φορώντας τα «ερυθρόλευκα», σημείωσε καλή παρουσία στην Ευρωλίγκα, όποτε το χρειάστηκε η ομάδα. Η επόμενη πρόκληση είναι μεγάλη και για τους δύο και ο Μπόγρης γνωρίζει το πώς να βοηθήσει στην περαιτέρω «εκτόξευση» του Προμηθέα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ