20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπόγρης: “Μαζί μπορούμε” (vid)

Τις δικές τους προτάσεις μέσω του επίσημου λογαριασμού INCABE έστειλε ο Γιώργος Μπόγρης μιλώντας στα ισπανικά για την καραντίνα, για τις μέρες απομόνωσης και για τα δικά του αγαπημένα: Ταινίες, βιβλία, αγώνες μπάσκετ ή ποδοσφαίρου.

"Γεια σας... Είμαι στο σπίτι και ελπίζω πως το ίδιο ισχύει και για εσάς. Το επίπεδο των ισπανικών μου δεν είναι πολύ καλά, αλλά όλοι προσπαθούμε λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες. Δεν μπορώ να μιλήσω για σημαντικά πράγματα, γιατί είμαι ένας αθλητής, όχι γατριός, αλλά έχω τη μεγαλύτερη δυνατή εμπιστοσύνη σε αυτούς που ξέρουν πως παίρνουν τις σωστές αποφάσεις, πως θέλουν το καλύτερο για εμάς. Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό αυτό, είναι ένα Final Four. Γι' αυτό είναι ώρα να παίξουμε για την ομάδα, για να μπορέσουμε να νικήσουμε. Όλοι μαζί μπορούμε.

Αυτό το διάστημα έχω χρόνο για πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσω να προπονούμαι με τη βοήθεια του γυμναστή μας που μας στέλνει όλες τις ασκήσεις που χρειαζόμαστε. Είμαι περήφανος για το επίπεδό μου στην ελληνική κουζίνα ή την ιταλική και την ισπανική. Περνώ το χρόνο μου με ταινίες, βιβλία και παρακολουθώντας παλιούς αγώνες.

Θα σας πρότεινα τον "Ταξιτζή", την καλύτερη ταινία που έχω δει. Από σειρές το Τσερνόμπιλ. Κι ένα βιβλίο το Hollywood του Μπουκόφσκι. Σε ότι αφορά παλιούς αγώνες... Είδα τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερμπουλ και τη Μίλαν. Τώρα βλέπω τους τελικούς του ΝΒΑ του 1996 ανάμεσα σε Σικάγο Μπουλς και Σιάτλ Σουπερσόνικς. Παίζω επίσης Play Station και είμαι επαγγελματίας στο Call of Duty.

Ελπίζω να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί, με ένα χαμόγελο και να θυμόμαστε πως μαζί μπορούμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ