26 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Μπόγρης: “Θα στηρίξουμε 100% αυτό που θέλει ο προπονητής” (vid)

Ο Ολυμπιακός έκανε σήμερα την παρουσίαση της νέας του συνεργασίας με την εταιρεία Volton και στο περιθώριό της, ο Γιώργος Μπόγρης συνομίλησε με τους εκπροσώπους του Τύπου και απάντησε στις ερωτήσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην ερώτηση για το τι λείπει ακόμη από τον Ολυμπιακό, η απάντηση ήταν άμεση από τον "ερυθρόλευκο" σέντερ: «Οι διεθνείς έλειπαν, αλλά από σήμερα θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Όπως είπες ενέργιεα πήραμε ελπίζω να μην χρειαστούε κάποιο ηλεκτροσόκ φέτος αν κάνουμε κάποια «κοιλιά» να έχουμε σταθερή πορεία να είμαστε στην κορυφή ως το τέλος. Η δουλειά έχει ξεκινήσει πάνω από ένα μήνα έχουμε βάλει τις βάσεις, έχουμε καταλάβει την φιλοσοφία του προπονητή, οπότε αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάποια παιχνίδια όλοι μαζί, ώστε να βρούμε ρυθμό, να βρούμε χημεία και να βγάλουμε τα πράγματα που γίνονται στην προπόνηση, μέσα στο παρκέ».

Σε ότι αφορά τον ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού και την αλλαγή προπονητή, τόνισε: «Οι ξένοι συνήθως αλλάζουν σε όλες τις ομάδες. Σπάνια να μείνουν χρόνια. Πιο εύκολα όταν υπάρχει μια βάση, όπως υπάρχει στον Ολυμπιακό, γίνεται πιο εύκολο να μπουν όλοι οι παίκτες στο κλίμα. Το ότι έχει αλλάξει ο προπονητής είναι κάτι καινούριο για όλους μας. Θεωρώ πως όλα παιδιά με εμπειρία και μπορούν να προσαρμοστούν και να βγάλουν αυτό που πρέπει στο γήπεδο. Αυτό που θα φέρει είναι κάποιος αέρας, κάτι διαφορετικό από ότι είχαμε πέρσι, χωρίς με αυτό να θέλω να κρίνω. Για μένα στο μπάσκετ δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Όλοι στο τέλος και από το αποτέλεσμα κρίνονται, όλοι οι τρόποι του παιχνιδιού είναι σωστοί. Εμείς θα στηρίξουμε 100% αυτό που θέλει να κάνει ο προονητής μέσα στο γήπεδο και ελπίζω μέσα Ιουνίου να έχουμε πετύχει τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενοι καλοκαίρι».

Σε ερώτηση για το αν στον Ολυμπιακό νιώθουν πιο "πεινασμένοι" για τίτλους, αφού η ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει σε μία... κούπα πέρυσι, ο Μπόγρης απάντησε: «Κοίτα όπως κι αν τελειώνει η σεζόν πάντα είμαστε πεινασμένοι. Σίγουρα υπάρχει μια έξτρα πίεση, γιατί η ομάδα θέλει να πετύχει, έχει μείνει μακριά από τους τίτλους καιρό κι αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζεται, οπότε από την πρώτη μέρα είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο στόχο. Έχουμε παιδιά που μπορούν να μας πάρουν από το χέρι, παιδιά με εμπειρία και σίγουρα έχουμε πάρα πολύ ενθουσιασμό, με νέα παιδιά, παιδιά που θέλουν να πετύχουν και πιστεύω πως και η έλευση του κόουτς που είναι ένας άνθρωπος που όλοι σέβονται και όλοι θα κοιτάνε στα μάτια θα μας δώσει την έξτρα ώθηση για το τέλος και την εμπειρία στο να καταφέρουμε να πάρουμε τίτλους, γιατί η πορεία του έχει δείξει πως είναι πολύ επιτυχημένος. Ελπίζουμε να μπορέσει να το μεταλαμπαδεύσει αυτό και σε εμάς, σε μια ομάδα ήδη πολύ επιτυχημένη για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ