21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπόγρης: «Η νίκη στο ντέρμπι είναι ιδιαίτερα σημαντική»

Το ντέρμπι των Καναρίων Νήσων πλησιάζει και έχει το δικό του ενδιαφέρον με την παρουσία του Γιώργου Μπόγρη από την πλευρά των γηπεδούχων της Ιμπεροστάρ Τενερίφης και των Γιάννη Μπουρούση- Φώτη Κατσικάρη από την πλευρά των φιλοξενούμενων της Γκραν Κανάρια. Το Σάββατο (21/12, 21.30) οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και μια νίκη μπορεί να τις φέρει πιο κοντά στο Copa del Rey.

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη είχε τη δική της media day σήμερα ενόψει της αναμέτρησης με τον Γιώργο Μπόγρη να μιλά για τον αγώνα, την απόφαση να επιστρέψει στο Νησί, αλλά και το πως προσαρμόζεται σταδιακά στα νέα γι’ αυτόν δεδομένα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Τενερίφη. Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έχω μια νοοτροπία παρόμοια με τους ανθρώπους στα Κανάρια, έχω καρδιά και χαρά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ χαρούμενος. Η ομάδα είναι πολύ καλή, είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων. Τα όνειρα αυτής της ομάδας είναι πολύ μεγάλα και θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή της λίγκας όλοι μαζί. Ο Ανιάνο Καμπρέρα (γενικός διευθυντής της Ιμπεροστάρ Τενερίφης) είναι φίλος μου. Είναι ο καλύτερος GM του κόσμου. Ήταν καθοριστική η συμβολή του και η παρουσία του για να επιστρέψω».

Σειρά πήρε το ντέρμπι: «Θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο μας, αλλά και για εμάς γιατί θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι. Το ίδιο ισχύει και για την Γκραν Κανάρια, γιατί είναι σε παρόμοια θέση. Η νίκη θα είναι πολύ σημαντική για οποιαδήποτε ομάδα».

Ο Έλληνας σέντερ ρωτήθηκε και για τη σχέση με του με τον προπονητή του, Τσους Βιδορέτα, καθώς οι δυο τους είχαν συνυπάρξει και τη σεζόν 2016-17, την καλύτερη στην ιστορία της ομάδας, αλλά και του Μπόγρη: «Με τον Τσους έχουμε πολύ καλή χημεία. Χρειάστηκαν δυο λεπτά στο τηλέφωνο για να με πείσει. Έχω παίξει σε μόλις δύο παιχνίδια, έχω κάνει ελάχιστες προπονήσεις και σιγά σιγά προσαρμόζομαι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ