26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Μπόγρης: “Δεν καταλαβαίνουμε από ελλείψεις”

Ο Γιώργος Μπόγρης μπαίνει επίσης στη λίστα των διακριθέντων του Ολυμπιακού, αφού βοήθησε σημαντικά στο διάστημα που αγωνίστηκε. Και μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το παιχνίδι, στάθηκε στο βαθύ ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός και του επιτρέπει να καλύπτει τις όποιες απουσίες:

"Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήταν η πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα, αν και εντός έδρας, παίζαμε μακριά από το ΣΕΦ κι αυτό έκανε το παιχνίδι ακόμα πιο ιδιαίτερο. Ευχαριστούμε πάντως τον κόσμο της Κρήτης, που δημιούργησε ξανά πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Έλειπαν βασικοί μας παίκτες και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να προσαρμοστείς, όμως όλα τα παιδιά βγήκα μπροστά για καλύψουν τις απουσίες. Μπράβο στον Αγραβανη, που βγήκε κι αυτός μπροστά και βοήθησε ώστε να ξεμπουκώσει η ομάδα. Αυτά κάνει ο ανταγωνισμός. Όταν υπάρχουν πολλοί παίκτες σε κάθε θέση, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και να μη χαλαρώνεις. Πετύχαμε μεγάλη νίκη και ευελπιστούμε σε καλύτερη συνέχεια.

Είχαμε πλάνο με την Μπασκόνια, ξέραμε ότι είχαμε πλεονέκτημα στους ψηλούς. Αλλά και οι κοντοί έκαναν καλή δουλειά, ο Παπανικολάου που έπαιξε σε θέση "2", αν και δεν είναι η θέση του, ακόμα και ο Τολιόπουλος έδωσε ποιοτικά λεπτά. Έτσι, σαν γροθιά πρέπει να προχωράμε και ο καθένας να καλύπτει το κενό του άλλου. Είναι σημαντικό ότι μετά από την κακή ήττα μας με τον Παναθηναϊκό, αντιδράσαμε. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει από ελλείψεις κι είναι σημαντικό αυτό, γιατί είναι μεγάλη η χρονιά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ