25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπόγρης, ή πως είναι να ξέρεις πως η δουλειά είναι το κλειδί για την επιτυχία

Καμιά φορά (ή μάλλον πολλές φορές) βγάζουμε συμπεράσματα για ανθρώπους χωρίς να τους γνωρίζουμε και το κυριότερο χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για αυτούς ή το πως περνάνε τη μέρα τους. Οπότε, όταν μιλάνε άνθρωποι που ζουν μαζί τους την κάθε μέρα μάλλον είναι καλό να τους ακούμε. Όπως έκανε στη συγκεκριμένη περίπτωση η «Opinion», η μεγαλύτερη εφημερίδα των Καναρίων Νήσων, μιλώντας με τον γυμναστή της Ιμπεροστάρ Τενερίφε, Τσίσκο Σανθ για τον δικό μας Γιώργο Μπόγρη.

Ο Σανθ είναι ίσως ο άνθρωπος από την ομάδα με τον οποίο περνάει περισσότερο χρόνο ο Έλληνας διεθνής, καθώς το γήπεδο τους βλέπει καθημερινά, ακόμη και όταν η ομάδα έχει ρεπό, ή ελεύθερο απόγευμα. «Όλοι στην ομάδα έχουν τη θετική τους πλευρά, ο καθένας είναι καλός ως άνθρωπος και όλοι δουλεύουν και αντέχουν στη δουλειά. Είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη ομάδα με την οποία έχω δουλέψει. Αλλά θα ξεχωρίσω έναν παίκτη λίγο περισσότερο: Τον Μπόγρη».

Ο γυμναστής της ισπανικής ομάδας δεν αρκείται στο να πει το όνομα, αλλά σπεύδει και να πει και γιατί τον ξεχωρίζει: «Ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως ένας παίκτης που προχωράει με τη δουλειά. Είναι αλήθεια πως δεν έχει μεγάλο άλμα, αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι πολύ δύσκολο να το βελτιώσει κάποιος. Αλλά αυτό το ας πούμε μειονέκτημα το ξεπερνά με την εξυπνάδα του, με τη δύναμή του. Τους κρατά εκτός της ζώνης του και χωρίς να διστάζει απέναντι στον οποιονδήποτε! Και αυτό το έχω δει να γίνεται πολλές φορές, ακόμη και απέναντι σε παίκτες που έχουν πολύ περισσότερα κιλά από αυτόν!»

Όπως αναφέρεται στην ισπανική εφημερίδα «όλο αυτό δεν είναι αποτέλεσμα "μαγείας", αλλά δουλειάς και συνέπειας και μιας συνεργασίας που χτίστηκε από την πρώτη μέρα ανάμεσα στον Τσίσκο και τον Μπογρίνιο». Ο λόγος και πάλι στον γυμναστή της ομάδας: «Ήρθε με ελαφρώς περισσότερα κιλά, αλλά δεν έγινε καν λόγος γι’ αυτό, αφού με τη δουλειά και τηρώντας σταθερές στην ώρα του φαγητού, βελτιώθηκε άμεσα. Είχαμε πει πως θέλαμε να είναι έτοιμος, στα 112 κιλά (είναι 2.10) στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, με την Γκραν Κανάρια. Και ήταν. Μόνος του ζήτησε και το συζητήσαμε πως ήθελε να πέσει λίγο ακόμη. Και το έκανε και αυτό με τη δουλειά του. Αυτή τη στιγμή είναι στα 107 και κάθε μέρα είναι στο γυμναστήριο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ