19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπόγρης: “Ήθελα να γυρίσω στην Ισπανία”

Το ντέρμπι των Καναρίων πλησιάζει και η Ιμπεροστάρ Τενερίφη είχε σήμερα τη δική της media day. Στο πλαίσιο της συνάντησης με τους εκπροσώπους του Τύπου ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε στην "Diario de Avisos" για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ισπανία, αλλά και τον Προμηθέα Πάτρας και τον Ολυμπιακό.

-Θυμάμαι λίγες  μεταγραφές που άρεσαν τόσο στους φίλους της Τενερίφης όσο η δική σου...

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στα Κανάρια και στην ομάδα, γιατί μου.. μοιάζουν. Στην Ελλάδα και στην Ισπανία υπάρχουν δύο πράγματα που είναι παρόμοια και που γενικότερα σε άλλα μέρη του κόσμου δεν υπάρχουν: Η καρδιά και αυτή η χαρά για τη ζωή. Γι' αυτό είμαι τόσο χψαρούμενος. Στην Τενερίφη μπορώ να απολαύσω τόσο το μπάσκετ, όσο και τη ζωή".

-Έχεις προσέξει την αγάπη που σου δείχνει ο κόσμος;

"Ναι! Πολύ! Από τα social media, το αεροδρόμιο στην άφιξή μου, όταν περπατάω στο δρόμο. Δείχνουν πολύ αγάπη στον.... Giorgito, αλλά το ίδιο κι εγώ προς αυτούς".

-Ήταν εύκολη η επιστροφή στο νησί;

"Πολύ! Δεν ήμουν ευτυχισμένος στην Ελλάδα φέτος και ο Τσους μου τηλεφώνησε. Μέσα σε ένα λεπτό όταν ξεκαθάρισαν. Μίλησαν με τον εκπρόσωπό μου για να κανονίσει τα πάντα. Δεν χρειάζομαι πολλά: Να με κοουτσάρει ο Τσους, να μπορώ να ζω στο νησί και να γνωρίσω τον κόσμο της ομάδας, γιατί έχω πολύ καλή σχέση με όλους. Επαναλαμβάνω, είμαι πολύ χαρούμενος".

-Η επιστροφή σου ήταν στόχος μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν στην Πάτρα;

"Όταν σε όλη σου τη ζωή παίζεις σε ένα συγκεκριμένο υψηλό επίπεδο και κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που να αισθάνεσαι την πίεση, αυτή τη φιλοδοξία για να παίξεις. Μετά από μόλις μια εβδομάδα άρχισα να σκέφτομαι πως ήθελα να επιστρέψω στη Liga Endesa. Η πρώτη μου επιλογή ήταν η Ιμπεροστάρ Τενερίφη και ο Τσους Βιδορέτα".

-Τι μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα;

"Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου, να παίξω μαζί τους, να βελτιωθούμε, γιατί είναι ήδη ένα εξαιρετικό γκρουπ, είναι πολύ ωραίοι τύποι".

-Ανυπομονείς για το ντέρμπι;

"Πολύ! Είναι το πρώτο μου εντός έδρας παιχνίδι για την ACB και θα είναι ένα ντέρμπι με την Γκραν Κανάρια. Είμαι χαρούμενος, γιατί τέτοια παιχνίδια ταιριάζουν πολύ στον χαρακτήρα μου. Έχω ανάγκη ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες, θα ήθελα να συνεχιστεί η καλή παράδοση απέναντι στην Γκραν Κανάρια. Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, για τον κόσμο, αλλά και για την βαθμολογία του πρωταθλήματος. Είναι ένας άμεσος αντίπαλος για μια θέση στο Κύπελλο και χρειαζόμαστε να νικήσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν. Όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε στο Copa del Rey στη Μάλαγα".

-Πώς είναι το ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη κατηγορία;

"Είναι κακό για όλους. Πολύ κακό.. Είναι άσχημο για το πρωτάθλημα, αλλά και για τους Έλληνες παίκτες. Η εικόνα του πρωταθλήματος είναι χειρότερη, γιατί όλοι χρειαζόμαστε αυτά τα ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ