17.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μπόγρης: «Ένιωσα σαν στο σπίτι μου, τα λέμε τον Σεπτέμβριο» (pic)

H σεζόν τελείωσε για την Τενερίφη με νίκη επί της Μπαρτσελόνα και ο Γιώργος Μπόγρης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα των Κανάριων Νήσων για την δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε και τις ωραίες στιγμές που του πρόσφερε μέσα στη σεζόν.

Η Τενερίφη δεν κατάφερε να προχωρήσει μέχρι τα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθήματος αλλά ο επίλογος ήταν... γλυκός καθώς κατάφερε να επικρατήσει της Μπαρτσελόνα. Όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο με την ομάδα του Τσους Βιδορέτα να διεκδικεί την πρόκριση στο Final 8 του BCL απέναντι στην Οστάνδη.

Ο Έλληνας σέντερ με ένα όμορφο μήνυμα στα social media δείχνει ανυπόμονος να δει ξανά σύντομα το γήπεδο γεμάτο και έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο: «Όταν μου είπαν ότι θα μπορούσα να επιστρέψω στην Τενερίφη, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πόσο τυχερός είμαι! Είμαι τυχερός που ήμουν σε αυτό το σύλλογομε αυτούς τους συμπαίκτες και με αυτούς τους προπονητές. Αυτή τη σεζόν έχω απολαύσει κάθε λεπτό.

Δεν ήταν μια εύκολη σεζόν, αλλά έχω ήδη το μυαλό μου στο επόμενο. Πολλές προκλήσεις μπροστά και πρόθυμοι να βοηθήδουμε την ομάδα να τους πετύχει και ελπίζω ότι  το Santiago Martín θα είναι γεμάτο με τους οπαδούς μας, πρέπει να νιώσουμε την ενέργειά σας! Ευχαριστώ όλους που με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Τα λέμε τον Σεπτέμβριο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ