22.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Μπόγρης:«Τα αποτελέσματα μας έκαναν να ονειρευόμαστε»(vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν αυτός που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Έλληνας σέντερ είπε το... αυτονόητο πως «είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα για εμάς» για να συνεχίσει: «Φτάσαμε στη νίκη και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να φτάσουμε στο φάιναλ φορ μιας μεγάλης διοργάνωσης όπως είναι το BCL. Όταν ξεκίνησε η χρονιά δεν το σκεφτόμασταν καν πως θα είμαστε εδώ, αλλά αγώνα με τον αγώνα, τα αποτελέσματα μας επέτρεψαν να ονειρευόμαστε. Και αυτά τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα σήμερα.

Ο αγώνας ήταν πολύ καθοριστικός, είχε ένα «πρέπει», χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και παρά το ότι η επίθεσή μας δεν δούλεψε πολύ καλά, πήραμε τη νίκη και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια και για το ισπανικό πρωτάθλημα και για την Ευρώπη».

Ο Μπόγρης δεν ξέχασε και τη Βιλερμπάν: «Θα πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια. Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο με καλούς παίκτες και προπονητές».

 

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη το γιόρτασε με τον κόσμο της, ο οποίος όπως το συνηθίζει δεν έφυγε ούτε στο 38’, ούτε στο 39’ της αναμέτρησης, αλλά έμεινε ως το τέλος και περίμενε τους παίκτες να ξαναβγούν για να τους χειροκροτήσει και να τους αποθεώσει.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ