23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπρόκχοφ για Μακάμπι και Ολυμπιακό

Τα σενάρια για μεταγραφές έχουν αρχίσει νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν. Με τα πρωταθλήματα να έχουν κατεβάσει ρολά εξαιτίας του κορονοϊού, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αλλού. Ένα από τα τελευταία σενάρια φέρνει τον Ράιαν Μπρόκχοφ κάπου ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ του... πρώην Γιάννη Σφαιρόπουλου ή στον Ολυμπιακό του... νυν Γιώργου Μπαρτζώκα!

Ο Αυστραλός τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στους Ντάλας Μάβερικς, συμπαίκτης του Λούκα Ντόντσιτς και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο της Μακάμπι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σάιτ Sport5. Στα συν για τον Μπρόκχοφ το γεγονός ότι έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού έχει αγωνιστεί σε Μπεσίκτας (2013-15) και Λοκομοτίβ Κουμπάν (2015-18) πριν πάρει την ευκαιρία του στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς, στους οποίους σουτάρει φέτος με 40% από τη γραμμή των τριών πόντων.

Για να κάνουμε το σενάριο ακόμη πιο... πικάντικο να υπενθυμίσουμε πως Μπρόκχοφ και Μπαρτζώκας είχαν συνυπάρξει. Είχαν συνεργαστεί στη Λοκομοτίβ Κούμπαν την περίοδο 2015-16.

Οι Ισραηλινοί κάνουν και ένα βήμα παραπάνω και μιλούν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και για τον Κάβιν Πάνγκος.

Ενδιαφέρον έχει πάντως το γεγονός ότι η Μακάμπι επέλεξε να απαντήσει στο tweet της είδησης για τον Μπρόκχοφ και στο κομμάτι που την αφορά με δικό της "τιτίβισμα" διαψεύδοντας πως η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες. "Η είδηση είναι το λιγότερο λάθος. Η ομάδα δεν ασχολείται με τέτοια θέματα αυτή την περίοδο", ήταν η απάντηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ