17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπρέι: “Βάζεις το κεφάλι κάτω και δουλεύεις” (vid)

Ο Τι Τζέι Μπρέι επέστρεψε στην ενεργό δράση για πρώτη φορά μετά τις 13 Μαρτίου, όταν είχε τραυματιστεί στον καρπό. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση στον αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας, βοηθώντας τους "πράσινους" να κάνουν το 2-0 και να προκριθούν στην ημιτελική φάση των play offs της Basket League.

"Ήταν μια τρελή σεζόν και είναι ωραίο να επιστρέφεις", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη Νίκαια μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε: "Δεν έχει άλλη επιλογή: Βάζει ςτο κεφάλι κάτω και δουλεύεις. Είμαι απλά χαρούμενος που είμαι πίσω. Έκανα κάποια λάθη σήμερα, ήμουν λίγο... τσαπατσούλης κάποιες στιγμές, αλλά πάντα είναι ευχάριστο να επιστρέφεις και να παίζεις".

Ο στόχος του είναι ίδιος με αυτό του Παναθηναϊκού όπως τόνισε: "Είμαι εδώ για να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Αυτό που ζητά η ομάδα. Γι' αυτό ήρθα εδώ!"

Ο ίδιος πάντως δεν προβληματίστηκε για το σουτ του. Άλλωστε και σήμερα είχε 2/4 τρίποντα, 2/4 δίποντα και ακόμη δύο ριμπάουντ, τρεις ασίστ κι ένα κλε΄ψιμο μσε 15'31''.

"Το χέρι μου είναι καλά. Οι μύες δουλεύουν και πάλι κανονικά. Ήταν μια λίγο βαρετή διαδικασία όλο αυτό το διάστημα με φυσιοθεραπείες, δουλειά, ασκήσεις. Το σουτ όμως είνα το εύκολο. Το δύσκολο ήταν λίγο η πάσα, ο χειρισμός... Όλο αυτό το διάστημα έκανα ότι καλύτερο για να μείνει σε καλή κατάσταση με δουλειά στο γυμναστήριο, οπότε με τα πόδια δεν είχα θέμα. Κινούμαι αρκετά καλά. Τίποτα δεν είναι βέβαια σαν ένα κανονικό παιχνίδι μπάσκετ, αλλά νιώθω πολύ άνετα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ