18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Μπρέικ» για τους Έλληνες του Πεκίνου

Με το… ίδιο νόμισμα πλήρωσαν τους Σαγκάη Σαρκς οι Ντακς Πεκίνου, που τους κέρδισαν με 101-95 στην έδρα τους κι έκαναν το 1-1 στη μεταξύ τους σειρά για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ του κινεζικού πρωταθλήματος.

Οι «πάπιες», του Γιάννη Χριστόπουλου και του συνεργάτη του Χάρη Μαρκόπουλου, έχασαν το πρώτο παιχνίδι στην κινεζική πρωτεύουσα, αλλά «έσπασαν» την έδρα των «καρχαριών» κι έτσι θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους «8» σε τρίτο και τελευταίο ματς, που θα διεξαχθεί στο Πεκίνο. Εφόσον τα καταφέρουν και περάσουν στα προημιτελικά, αντίπαλός τους θα είναι οι Λαϊόνινγκ Φλάινγκ Λέοπαρντς, που τερμάτισαν δεύτεροι στην κανονική περίοδο του CBA κι εξασφάλισαν απευθείας την πρόκριση στη δεύτερη φάση.

Ο Τζάστιν Χάμιλτον αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 36π., έχοντας επίσης 13 ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο, ένα κόψιμο αλλά και δύο λάθη, ενώ 22π. μαζί με εφτά ασίστ, τρία ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο συνείσφερε ο Άαρον Τζάκσον. Από τους ηττημένους, δεν «έφθασαν» οι 36π. του Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος είχε και 10 ριμπάουντ, έξι ασίστ, τρία κλεψίματα κι ένα λάθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ