26.8 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Μπρέϊζελτον στο Basketa.gr: “Με γαληνεύει η θέα από το σπίτι μου στη Λήμνο”

Ο Ηφαιστος Λήμνου έμαθε να νικάει και εκτός έδρας και το μεγάλο διπλό στο Ρέθυμνο τον βάζει πλέον σε τροχιά πλέι οφ ή μήπως όχι ακόμα. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας της Λήμνου ο Τάιρον Μπρέϊζελτον μιλώντας στο Basketa.gr είναι κατηγορηματικός:
"Πιστέψτε με ο βασικός μας στόχος μετά από έξι νικηφόρα παιχνίδια είναι ο επόμενος αγώνας και πως θα τον νικήσουμε. Ειλικρινά μόνο αυτό σκεφτόμαστε και ενώ μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι η ομάδα έφτασε τις έξι νίκες, όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στο παιχνίδι που μας περιμένει την άλλη εβδομάδα" λέει ο Αμερικανός γκάρντ που μετά τη θητεία του πέρυσι στον Πανιώνιο τον οποίο βοήθησε αρκετά στο να μείνει τελικά στην κατηγορία, κάνει μια νέα αρχή στην όμορφη Λήμνο.
"Δεν μπορείτε να φανταστείτε εάν δεν την έχετε επισκεφτεί την ομορφιά αυτού του νησιού. Προσωπικά το αγαπημένο μου μέρος στο νησί είναι το σπίτι μου. Η παραλία είναι ακριβώς απ' έξω και όταν ανοίγω το παράθυρο και αγναντεύω στη θάλασσα είναι κάτι που με κάνει και χαλαρώνω".
Η πρώτη εκτός έδρας νίκη θα μπορούσε να είχε έρθει πρίν λίγο καιρό στο Χολαργό, αλλά εκεί την ώρα που ο Μπρέϊζελτον άφηνε τη μπάλα προς το καλάθι για το νικητήριο σούτ το χέρι του Ντάνι Αγκμπελέζε των γηπεδούχων εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή, έδιωξε τη μπάλα και έγειρε την πλάστιγγα προς την άλλη πλευρά.
"Θα ήταν όμορφο να είχαμε πετύχει από τότε την πρώτη μας νίκη εκτός έδρας, αλλά ότι έγινε ανήκει πια στο παρελθόν. Ως παίκτης το μόνο που μπορείς να κάνεις μετά από κάτι τέτοιο είναι να το ξεχάσεις και να συγκεντρωθείς στο πως θα νικήσεις στο επόμενο παιχνίδι" λέει ο άσος της Λήμνου που με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα για τη νίκη, η οποία όμως ήταν:
"Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Πάντα νιώθεις εξαιρετικά μετά από μια νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, πόσο μάλλον όταν είναι συνεχόμενη και μάλιστα έρχεται εκτός έδρας. Πλέον έχοντας πετύχει και αυτό το στόχο θα ψάξουμε και άλλες νίκες.
Ολοι οι παίκτες προσπαθήσαμε, όπως και ο Γιώργος Γόντικας που ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Τον συμπαθώ ιδιαίτερα τόσο ως άνθρωπο όσο και ως παίκτη. Είναι ένας νεαρός που δουλεύει σκληρά καθημερινά προσπαθώντας να βοηθήσει την ομάδα του.
Ξαναλέω όμως ότι δεν υπάρχει μυστικό για αυτή την επιτυχία πέρα από την ομαδικότητα. Εχουμε καλή χημεία, ο καθένας ξέρει το ρόλο του στην ομάδα και δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να είναι επιτυχημένη η ομάδα" επισημαίνει ο γκάρντ του Ηφαίστου που δεν κρύβει και τη χαρά του για τον πρόεδρο της ομάδας τον Σπύρο Μπούμπουρα.
"Ο πρόεδρος και η οικογένειά του πρέπει να νοιώθουν δικαίως υπερήφανοι. Διότι ξέρουμε πόσο σκληρά έχουν δουλέψει για να μας παρέχουν ότι καλύτερο για να δουλεύουμε στο ανώτερο δυνατό επίπεδο. Εχτισαν όχι μόνο μια ομάδα αλλά ένα μεγάλο πρότζεκτ εδώ στο νησί και κάνουν τα πάντα για να το υποστηρίξουν και να κάνουν εμάς τους παίκτες, τους προπονητές και όλους στην ομάδα να νοιώθουμε άνετα, σαν στο σπίτι μας".
Οσο για τον κόσμο της ομάδας ;
"Είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικός. Θα έλεγα ότι είναι προέκταση της ομάδας, οι φίλαθλοι στη Λήμνο είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και μας έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθειά μας. Ουσιαστικά κάνουν την έδρα μας να μοιάζει με πραγματικό...κάστρο και τους οφείλουμε μεγάλο μέρος των πέντε νικών που έχουμε εκεί σε ισάριθμα παιχνίδια".
Με τον κόουτς Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο Τάιρον Μπρέϊζελτον έχει εξαιρετική συνεργασία καθώς όπως λέει: "Εχει την ικανότητα να μας κρατάει σε υψηλά στάνταρ κάθε μέρα όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις. Περιμένει απλά από εμάς να γινόμαστε κάθε φορά καλύτεροι από προπόνηση σε προπόνηση και από αγώνα σε αγώνα κάτι που αποτελεί το βασικό όπλο της επιτυχίας μας μέχρι τώρα στη σεζόν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ