18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μπράουν: «Ναι, ναι, μπορούμε!»

Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ είχε τελειώσει και ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει την ήττα πραγματοποιώντας την χειρότερη εμφάνιση στη σειρά των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το 2-1 για τους «πράσινους» είναι γεγονός, αλλά ο Μπόμπι Μπράουν πιστεύει πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να επιστρέψουν.

Ο ίδιος από το DNP του πρώτου αγώνα, πάτησε παρκέ στα δύο επόμενα παιχνίδια από ένα εξάλεπτο, προσπαθώντας να βοηθήσει κυρίως επιθετικά. Σε έναν ρόλο ήδη «περίεργο» για κάποιον παίκτη: Το να μπει κάποια στιγμή, αργά στο παιχνίδι και να πρέπει να δώσει πράγματα ή να αλλάξει ρυθμό: «Όταν ήρθα η ομάδα ήταν ήδη έτοιμη, το rotation υπήρχε. Ο προπονητής μου είχε πει από την αρχή πως θέλει να είμαι πάντα έτοιμος και ότι υπήρχε η πιθανότητα να αγωνιστώ για λίγα λεπτά. Ήταν κάτι που έκανα και στους Χιούστον Ρόκετς. Οι αριθμοί μου δεν είναι οι καλύτεροι, το ξέρω, αλλά θέλω πάντα να βοηθώ την ομάδα όσο μπορώ. Έχουμε καλή ομάδα και απλά πρέπει να παλέψουμε σκληρότερα και να μείνουμε μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλον και ενωμένοι».

Η παρουσία του στον πάγκο πάντως δεν είναι και... αδιάφορη. Θα μείνει όρθιος, θα φωνάξει... «Είναι κάτι στο οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με το τι ζητά η ομάδα. Όταν με καλέσουν να μπω θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ, όταν είμαι στον πάγκο θα προσπαθήσω να βοηθήσω κάθε συμπαίκτη μου με μια φωνή, με μια κουβέντα. Είμαι σαν... προπονητής με την έννοια ότι θα προσπαθήσω να τους μιλήσω και να τους βοηθήσω όσο περνάει από το χέρι μου».

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε προβλήματα κυρίως στο επιθετικό κομμάτι και κυρίως στο δεύτερο και στο τρίτο παιχνίδι. Εκεί που έμεινε στα ρηχά με παίκτες που είναι κλειδί για την ομάδα να υστερούν: «Ναι, είναι γεγονός... Πρέπει να παλέψουμε όμως και να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα. Θα παίξουμε πιο δυνατά, θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους και να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Για τέτοια παιχνίδια περιμένεις τη χρονιά».  

Η κούραση μπαίνει κι αυτή με τη σειρά της στο παιχνίδι, μαζί με τον ψυχολογικό παράγοντα. Κατά πόσο θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί από κάθε άποψη διαφορετικός, διεκδικώντας μια νίκη που θα τον κρατήσει στο παιχνίδι του τίτλου την Πέμπτη (14/6, 19.00) στο ΣΕΦ; Θα είναι έτοιμος; «Ναι, ναι... Θα είμαστε έτοιμοι! Θα ξεκουραστούμε λίγο και θα ετοιμαστούμε για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης. Στο γήπεδό μας με τον κόσμο μας, που θέλουμε να είναι εκεί, να πάρουμε ενέργεια από αυτόν και να πάρουμε το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ