21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπράουν: Μιλάμε κάθε μέρα με τον Τζέιμς! (pics)

Ο Μπόμπι Μπράουν μπορεί να είναι νέος στον Ολυμπιακό και στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στις δηλώσεις του όμως παρουσιάστηκε διαβασμένος για την αυριανή αναμέτρηση.

«Κάναμε κάποιες καλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές με βοήθησαν με τα συστήματα. Ήταν μια καλή εβδομάδα και πιστεύω πως είμαι έτοιμος για αύριο.»

Ο Αμερικάνος γκαρντ δηλώνει έτοιμος και για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Έχω δει πολύ μπάσκετ, παρακολουθώ συνέχεια αγώνες και έχω δει την ατμόσφαιρα που υπάρχει σε τέτοιους αγώνες και στο ΟΑΚΑ. Και μου έχουν πει και τι να περιμένω. Έχω παίξει σε γεμάτα γήπεδα πολλές φορές, θα προσαρμοστώ και θα είμαι έτοιμος γι’ αυτό».

Ο Κέι Σι Ρίβερς είπε νωρίτερα τα καλύτερα για τον Μπόμπι Μπράουν και αυτός ήταν έτοιμος να ανταποδώσει: «Είναι ένας παίκτης που αλλάζει το παιχνίδι ερχόμενος από τον πάγκο. Τον παρακολουθώ αρκετό καιρό, από τότε που ήμουν στη Σιένα. Μπαίνει στο παιχνίδι και είναι έτοιμος. Είναι καλός σουτέρ, σκόρερ, ανταγωνιστικός. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης».

Πάντως ο... κολλητός του, διαδικτυακά τουλάχιστον είναι ο Μάικ Τζέιμς. Ανταλλάσσουν μηνύματα στο instagram, αλλά και με sms όπως αποκάλυψε ο Μπράουν: «Ναι.. Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Ανταλλάσσουμε μηνύματα... Γνωριζόμαστε καλά, γιατί έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, ειδικά τα καλοκαίρια και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω μία ακόμη φορά».

Photo Credits EUROKINISSI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ