16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μπράουν: “Γι’ αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό”

Ο Μπόμπι Μπράουν δείχνει ανυπόμονος να αρχίσει η σειρά των πλέι οφ, διότι πιστεύει ότι είναι μεγάλη η ευκαιρία να παίξει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας όχι μόνον ο Ολυμπιακός, αλλά και ο ίδιος, καθότι είχε και στο παρελθόν μία ακόμα τέτοια ευκαιρία με τη Σιένα, αλλά δεν την αξιοποίησε. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τους αγώνες με τη Ζαλγκίρις.

"Είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαζόμασταν καθημερινά για τα παιχνίδια με την Ζάλγκιρις και έχουμε ακόμα μία προπόνηση. Είδαμε βίντεο. Πιστεύω πως όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα. Θα θέλαμε να είναι όλοι υγιείς, ο Παπανικολάου δεν είναι, αλλά θα είμαστε έτοιμοι", είπε αρχικά ο Αμερικανός και στη συνέχεια μίλησε:

Για τη μονομαχία του Πρίντεζη με τον Γιανκούνας: "Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει ο Πρίντεζης. Θα είναι κλειδί αυτό το ματσάρισμα. Ο Πρίντεζης είναι πολύ έμπειρος παίκτης, προσφέρει πολλά στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που θα είναι πίσω μαζί μας".

Για το τι σημαίνει γι' αυτόν η προοπτική να παίξει σε ένα φάιναλ φορ, καθώς παλιότερα με τη Σιένα δεν τα είχε καταφέρει: "Σίγουρα. Ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Νιώθω πως έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία. Τότε νιώθαμε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε, αλλά τώρα έχω μία πολύ καλή ευκαιρία μπροστά μου με τον Ολυμπιακό".

Για το πόσο σημαντική είναι η εμπειρία του Ολυμπιακού: "Έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν φτάσει ως το φάιναλ φορ κι έχουν κατακτήσει τίτλους. Σίγουρα η εμπειρία μετράει, αλλά θα είναι μία πολύ δύσκολη σειρά.  Η Ζάλγκιρις είναι σκληρή ομάδα κι έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Παλεύει ως το τέλος και θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ