17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπράουν αντί Μπεντίλ στο πρωτάθλημα – Στις ΗΠΑ ο Πιτίνο

Σε ακόμη μία αλλαγή προχώρησε ο Ρικ Πιτίνο όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα δηλώνοντας τον Ρίον Μπράουν στην θέση του Μπεν Μπέντιλ ώστε να μπορέσει να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τον Αμερικανό φόργουορντ. Ο προπονητής των «πράσινων» ταξίδεψε επειγόντως στην Αμερική με ειδική άδεια ενώ ο Γιώργος Βόβορας θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή στον αγώνα με το Ρέθυμνο.

Σε μια αλλαγή του ρόστερ προχώρησε ο Ρικ Πιτίνο θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στον Ρίον Μπράουν να διεκδικήσει μια θέση στην δωδεκάδα και να δείξει πραγματικά τιμ μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος παίκτης θα πάρει την θέση του Μπεν Μπέντιλ και μετά την παρουσία του στα ματς της Euroleague με Φενέρ και Μακάμπι αντίστοιχα θα αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα.

Οπότε ο Ρίον Μπράουν πρόκειται να αρπάξει την ευκαιρία στο ερχόμενο ματς με το Ρέθυμνο αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για το ρόστερ του τριφυλλιού καθώς απομένουν ακόμη δύο αγώνες για την πρώτο γύρο και έχει την επιλογή να... φρεσκάρει ξανά το ρόστερ.

Όμως μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού από το Τελ Αβίβ δεν επέστρεψε ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος μετέβη απευθείας στην Αμερική με ειδική άδεια ώστε να βρεθεί στο πλευρό της συζύγους τους για μια επέμβαση. Ο Αμερικανός κόουτς αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη στην Αθήνα με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο όπου στον πάγκο θα καθίσει ο Γιώργος Βόβορας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ