16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπράιαντ: «Ο Λέοναρντ θέλει να αλλάξει τα πράγματα στους Κλίπερς»

O Kόμπι Μπράιαντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN συμβούλευσε τον Κέβιν Ντουράντ να κάνει υπομονή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ενώ σχολίασε και την απόφαση του Καουάι Λέοναρντ να προτιμήσει τους Κλίπερς από τους Λέικερς.

Ο «Black Mamba» μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά τα λόγια του πάντα.. τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά μίλησε για τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ και την ανάρρωση του από τη ρήξη αχίλλειου τένοντα (τον ίδιο τραυματισμό αντιμετώπισε και ο ίδιος το 2013) και τον συμβούλεψε να μην βιαστεί και να κάνει υπομονή.

«Νομίζω πως όλα έχουν να κάνουν με την υπομονή. Εννοώ πως είναι διαφορετικό από ένα μυϊκό τραυματισμό όπου μπορείς απλά να δουλέψεις για να επιστρέψεις σε καλή κατάσταση. Πρέπει να αφήσουν τον τένοντα σου να γιατρευτεί. Δεν μπορείς να βιαστείς καθόλου. Οπότε έχει να κάνει με την υπομονή και μετά να δώσεις προσοχή σε αυτά που σε συμβουλεύουν οι γιατροί. Πρέπει να κάνεις τις φυσιοθεραπείες κάθε μέρα και είναι βαρετό. Πραγματικά βαρετό. Πρέπει όμως να ψάξεις να βρεις τις μικρές προκλήσεις της βαρετής καθημερινότητας επειδή αυτό χρειάζεται για να φτάσεις εκεί που επιθυμείς» ενώ στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στην μετακίνηση του Καουάι Λέοναρντ στους Κλίπερς και το... άκυρο που έριξε στην ομάδα του Μπράιαντ, τους Λος Άντζελες Λέικερς.

«Νομίζω πως ήθελε να αντιμετωπίσει την πρόκληση να αλλάξει τα πράγματα για τους Κλίπερς. Πιστεύω πως είδε μία τεράστια ευκαιρία αν ο Πολ Τζορτζ ήθελε να συμμετάσχει σε αυτό το σχέδιο και να αντιμετωπίσει την ίδια πρόκληση μαζί του. Άλλωστε αμφότεροι είναι παιδιά του Λος Άντζελες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ