25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Μπράβο» από Κολοσσό και Λαύριο σε ΑΕΚ

Την ΑΕΚ, και ειδικότερα τους πρώην παίκτες τους, συνεχάρησαν ο Κολοσσός Ρόδου και το Λαύριο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «Ένωση» πανηγύρισε το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία της στο θεσμό, νικώντας στον τελικό που έλαβε χώρα στα Δύο Αοράκια τον Ολυμπιακό, και οι δύο ΚΑΕ εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση, κάνοντας ειδική μνεία στους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Παναγιώτη Βασιλόπουλο οι «θαλασσί» και στον Κέβιν Πάντερ το συγκρότημα της Λαυρεωτικής.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels συγχαίρει την ΚΑΕ ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και της εύχεται καλή συνέχεια τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στους 2 πρώην “θαλασσί”, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Τους ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα τους».

Η ανακοίνωση του Λαυρίου: «Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-MEGABOLT εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα της AEK για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ (για 4η φορά στην ιστορία της) σε ένα ματς διαφήμιση του αθλήματος. Μπράβο και στον… «δικό μας» Kevin Punter για την απόδοσή του στον σημερινό (χθεσινό, 17/02) τελικό και την εξέλιξη της καριέρας του! AEK Basketball Club #congratulations #win #aek #trophy».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ