17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπούτσκος: «Δεν κάναμε ούτε μία σωστή επίθεση στο τέλος, δική μου η ευθύνη»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Ηρακλή, Παντελής Μπούτσκος, μίλησε μετά από την σκληρή ήττα από την Μπαχτσεχεσίρ, τονίζοντας πως στο τέλος η ομάδα του δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μια σωστή επίθεση, ενώ σημείωσε πως είναι άγνωστο ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο των «κυανόλευκων» στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ηρακλή:

«Δεν παίξαμε έξυπνα στην 4η περίοδο. Ήταν μια ντροπιαστική προσπάθεια στην 4η περίοδο, πετάξαμε ότι καλό κάναμε στο τέλος. Υπεύθυνος είμαι εγώ που δεν κατάφερε η ομάδα να κάνει μια σωστή επίθεση στο τέλος. Η μπάλα κόλλησε στα χέρια μας πολλή ώρα. Άσχημο επιθετικό δεκάλεπτο, τα παιδιά θυσίασαν τα κορμιά τους, ήμασταν κυρίαρχοι κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όμως είναι δική μου ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Έβλεπα στα μάτια των παιδιών ότι το θέλουν και είναι αποφασισμένοι πριν το ματς. Ο χειρότερος φόβος για έναν αθλητή είναι να κερδίσει. Στην ώρα των αποφάσεων η ομάδα μας δεν είναι σε αυτό το σημείο. Δεν κάναμε ούτε μία σωστή επίθεση στο τέλος. Η ροή της επίθεσής μας είναι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα.

Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη μέρα, ειδοποιήθηκα να είμαι παρών σε αυτό το παιχνίδι. Για το ματς με τον Ολυμπιακό πρέπει να δούμε ποιος θα είναι στον πάγκο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ