24.4 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Μπούντουτσνοστ: Η πιο σημαντική σεζόν της ιστορίας της

Ύστερα από μία σεζόν που θα μπορούσε να θεωρηθεί από πολλές πλευρές "ιστορική", η Μπούντουτσνοστ επιστρέφει στην Euroleague έπειτα από 15 χρόνια, και είναι έτοιμη να αποδείξει πως ήρθε για να μείνει.

Η Μπούντουτσνοστ διήνυσε μία από τις πιο επιτυχημένες σεζόν της ιστορίας της, και αυτό έχει σίγουρα να κάνει και με την εξαιρετική της πορεία ως τα ημιτελικά του Eurocup, όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα κάτοχο του τίτλου, Νταρουσάφακα. Παρόλα αυτά, ο αποκλεισμός της από το Eurocup, δε σταμάτησε την Μπούντουτσνοστ από το να θριαμβεύσει στις εγχώριες διοργανώσεις, με την ομάδα να σηκώνει για πέμπτη συνεχόμενη φορά το κύπελλο του Μαυροβουνίου για να φτάσει ως την κατάκτηση του τίτλου της Ανδριατικής Λίγκας, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι επιτυχίες της ωστόσο σταμάτησαν εκεί, αφού έχασε το πρωτάθλημα Μαυροβουνίου ύστερα από 11 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας.

Ο τίτλος της Ανδριατικής Λίγκας ήταν αρκετός για την Μπούντουτσνοστ προκειμένου να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την Euroleague, όπου το "καμάρι" του Μαυροβουνίου θα βρεθεί αντιμέτωπο με μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ