18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπούμπουρας: «Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε»

Ο Ήφαιστος Λήμνου παρουσίασε το νέο «συμπαίκτη» του, στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, και παράλληλα δεν έκρυψε τους υψηλούς στόχους του.

Την έναρξη της συνεργασίας τους, με τη μορφή χορηγίας, με την εταιρία Betshop.gr ανακοίνωσαν οι νησιώτες. Σε κλίμα ενθουσιασμού, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Σπύρος Μπούμπουρας ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας του Ήφαιστου Λήμνου με την Betshop. Οι υψηλοί στόχοι και οι κοινές αξίες που έχουμε θα βοηθήσουν ώστε αυτή η συνεργασία να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Με αγάπη για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα θέλουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα, με στόχο πάντα να είναι ικανοποιημένος ο κόσμος της Λήμνου και του Βορείου Αιγαίου που είναι μαζί μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Στην πρώτη παρουσία του Ήφαιστου στην Betshop Basket League, η Λήμνος αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον μπασκετικό χάρτη της χώρας κι η ομάδα μας κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού της Ελλάδας, με το ήθος και την αγωνιστικότητά της. Οι φιλοδοξίες μας όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως σε αυτή τη διαδρομή θα πορευτούμε με έναν δυνατό σύμμαχο, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δηλώσεις έκανε και ο τζένεραλ μάνατζερ του Ηφαίστου Λήμνου, Κώστας Κώτσης: «Καλωσορίζουμε την Betshop στη Λήμνο και στο χορηγικό μας πρόγραμμα για την νέα αγωνιστική σεζόν, ως μεγάλο χορηγό και ισχυρό συμπαίκτη. Οι υψηλοί στόχοι και ο δυναμισμός της Betshop ταυτίζονται απόλυτα με τη φιλοσοφία και τις δικές μας αρχές. Ο Ήφαιστος με την Betshop στη φανέλα είναι έτοιμος για μια συναρπαστική χρονιά! Καλή χρονιά σε όλους!».

Από την πλευρά του ο Γαβριήλ Χαλεπλής που είναι ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, της πλατφόρμας η οποία προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον δράσης του www.betshop.gr, επεσήμανε: «Για εμάς δεν υπάρχουν "μικρές" και "μεγάλες" ομάδες. Κάνατε αισθητή την παρουσία σας και δώσατε το στίγμα του αγωνιστικού σας ήθους. Το "Νίκος Σαμαράς" ήταν γεμάτο σε κάθε σας παιχνίδι, επενδύετε στο άθλημα και στη Λήμνο, βάζετε πλώρη για μια νέα αγωνιστική περίοδο με πνεύμα νίκης. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των "μεγάλων" συλλόγων και σας ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες! Η Betshop δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα ομάδα της Α1 Ανδρών. Δεν θα μπορούσε να λείπει από δίπλα σας».

Η ανακοίνωση: «Το επόμενο μπασκετικό αστέρι της Betshop ανάβει στη Μύρινα της Λήμνου, με την ομάδα του Ήφαιστου Λήμνου, που από το ξεκίνημά της μόλις το 2017 και την πρώτη της κιόλας συμμετοχή στην Betshop Basket League 2018-2019 παίζει με γεμάτο γήπεδο και κατακτά τον ενθουσιασμό των φιλάθλων στο πανελλήνιο!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ