17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπούκερ: “Η σειρά με τους Λέικερς μας έκανε καλύτερους” (vid)

Για την σημασία που είχε για τους Φοίνιξ Σανς η μέχρι τώρα πορεία τους στα πλέιοφς του NBA, μίλησε ο Ντέβιν Μπούκερ, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των δύο ομάδων πριν το πρώτο παιχνίδι της σειράς των Τελικών.

Ο Ντέβιν Μπούκερ δήλωσε έτοιμος για την πρόκληση των Μπακς, οι οποίοι τους περιμένουν στη φετινή σειρά των Τελικών του ΝΒΑ. Ο σταρ των Σανς, ο οποίος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου φορώντας ένα μπλουζάκι της ομάδας από το 1993, την τελευταία φορά δηλαδή που οι "Ηλιοι" της Αριζόνα πήγαν στους τελικούς, μίλησε για την σημασία που έχει για μία ομάδα άπειρη, όπως είναι οι Σανς, ένα δύσκολο μονοπάτι στα πλέιοφς αλλά και το πως τους "έχτισε" η σειρά απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς, στον πρώτο γύρο της φετινής postseason.

"Φτάσαμε στο υψηλότερο επίπεδο, μπαίνοντας στα πλέιοφς." θα αναφέρει ο Μπούκερ. "Και είμαι ευγνώμων που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τους Λέικερς στη σειρά. Είμαι ευγνώμων για τις δύο ήττες, καθώς και για την συγκέντρωση που μας οδήγησαν αυτές οι ήττες να φέρουμε στο γήπεδο. Το ότι ζήσαμε αυτό μας διαμόρφωσε και μας έκανε καλύτερους όταν έπρεπε να παίξουμε στην επόμενη σειρά με το Ντένβερ. Την ίδια λειτουργία είχε για εμάς και η σειρά με τους Κλίπερς. Γιατί στο τέλος της ημέρας, μιλάμε για μία σειρά αγώνων και για τα πλέιοφς, μία διαδικασία ιδιαίτερη στην οποία μπορεί αν κερδίσεις να νιώθεις άτρωτος και αν χάσεις να νιώθεις ότι δεν θα κερδίσεις ξανά άλλον αγώνα. Ανεβάζει τον κόσμο στα ουράνια και τον προσγειώνει στα τάρταρα, γι'αυτό πρέπει να έχεις πλήρη επίγνωση του που βρίσκεσαι και τι έχεις να κάνεις"

https://twitter.com/NBATV/status/1412146878758604813



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ