24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπούκερ: «Δεν θα έπρεπε συζητιέται εάν είμαι ή όχι εμβολιασμένος» (vids)

Ο Ντέβιν Μπούκερ αποκάλυψε πως είναι πλήρως εμβολιασμένος, παράλληλα όμως άσκησε την κριτική του αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζεται το θέμα από τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Πολύς λόγος έχει γίνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κι όχι μόνο, για τους παίκτες που έχουν εμβολιαστεί για τον κορονοϊό κι εκείνους -τους λίγους- που δεν το έχουν κάνει ακόμα. Ο 24χρονος γκαρντ των Φοίνιξ Σανς, ο οποίος στο παρελθόν είχε νοσήσει από τον ιό COVID-19, παραδέχθηκε πως εμβολιάστηκε, αλλά όπως πρόσθεσε: «Δεν θα έπρεπε συζητιέται εάν είμαι ή όχι εμβολιασμένος. Έμεινα σπίτι στη media day της ομάδας, αλλά είδα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τις δηλώσεις των παικτών και δεν βρήκα ούτε μία που να μιλάει για μπάσκετ. Όλες ήταν για τον κορονοϊό. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να πάρει όποια απόφαση θέλει για το σώμα του. Εγώ αποφάσισα να κάνω το εμβόλιο, αλλά έχω ήδη νοσήσει».

https://www.youtube.com/watch?v=pFZqqeVEZM0

Ο Ντέβιν Μπούκερ βρίσκεται στους «ήλιους» από το 2015 και πέρυσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα πλέι οφ του ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 27,3π., 5,6 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ σε 40.4’ σε 22 παιχνίδια, ενώ στην κανονική περίοδο οι μ.ό. του ήταν 23π., 3,7 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ σε 33.6’, σε 67 αναμετρήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=y-OsHJYxg3k&t=18s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ