21.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μπουρούσης: “Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη” (pics)

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε σήμερα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη για τον τρίτο αγώνα των playoffs της Ευρωλίγκας με τη Φενέρμπαχτσε. Οι "πράσινοι" βρίσκονται στο 0-2 και χρειάζονται μια νίκη για να μείνουν ζωντανή σε αυτή τη σειρά των αναμετρήσεων. Λίγο πριν η ομάδα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την Πόλη, ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για το αυριανό (25/4, 20.45) παιχνίδι.

"Είμαστε στενοχωρημένοι για τον τρόπο που χάσαμε τους δύο πρώτους αγώνες στην έδρα μας. Και περισσότερο το δεύτερο . Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο νικητής κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να έχουμε πιο σωστές επιλογές στην επίθεση. Δεν κάναμε τίποτα από τα δύο αυτά και γνωρίσαμε την ήττα. Αμυντικά παίξαμε καλύτερα, αλλά πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί".

Ο Έλληνας σέντερ ρωτήθηκε και για την τελευταία φάση: "Εννοείται πως δεν ήθελα να γίνει. Θα είχαμε την ευκαιρία για ένα σουτ, για να κερδίσουμε ένα φάουλ. Από τη στιγμή που δεν έγινε, δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά. Τώρα πάμε στην Τουρκία, θέλουμε να παίξουμε δυνατά και να νικήσουμε. Όπως έκαναν οι αντίπαλοί μας, που -κακά τα ψέμματα- ήταν και πολύ εύστοχοι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και να μειώσουμε τη σειρά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ