18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μπουντούρη: “Αποφασισμένες για την άνοδο”

Η Εθνική Νεανίδων έκανε το 5/5 στη φάση των ομίλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας που φιλοξενείται στα Σκόπια. Τα... δύσκολα αρχίζουν τώρα με τους νοκ άουτ. Κάθε αγώνας μπορεί να τη φέρει πιο κοντά στην άνοδο, που είναι και ο στόχος της ομάδας. Το πρώτο βήμα θα γίνει με την Ολλανδία αύριο (12/7, 22.00). Αν περάσει αυτό το εμπόδιο θα βρεθεί στα ημιτελικά, όπου θα έχει πλέον δύο ευκαιρίες να κερδίσει τη θέση της στην Α' Κατηγορία, αφού τα εισιτήρια θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης. Η Ελισάβετ Μπουντούρη αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα-κλειδί για την συνέχεια. 

-Πέντε νίκες σε συνδυασμό με καλές εμφανίσεις. Τι είναι αυτό που έκανε την Εθνική Νεανίδων να ξεχωρίσει  στον όμιλο;

«Είμαστε όλες αποφασισμένες και έχουμε τον ίδιο στόχο. Να ανέβουμε κατηγορία... Επίσης μένουμε πιστές στο πλάνο και σε κάθε παιχνίδι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αλλά το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη είναι το πάθος και η ενέργεια που βγάζουμε σε όλα τα παιχνίδια και αυτό είναι νομίζω που μας κάνει να ξεχωρίζουμε».

-Αύριο υπάρχει ο προημιτελικός με την Ολλανδία, ένα παιχνίδι τελικός. Πως το περιμένετε;

«Σίγουρα κάθε παιχνίδι μετά τους ομίλους είναι σαν τελικός. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και κάτω από τις οδηγίες των προπονητών μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν».

-Η Εθνική δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα για την άνοδο. Τι πρέπει να κάνει για τα καταφέρει;

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες ως το τελευταίο παιχνίδι και σε συνδυασμό με την καλή ψυχολογία και την δυνατή μας άμυνα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ