19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπουντενχόλζερ: «Ο Γιάννης πέθαινε να ήταν εκεί»

Η κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο παραμένει ερωτηματικό, με τους Μιλγουόκι Μπακς να μη γνωρίζουν πότε θα τον έχουν ξανά στη διάθεσή τους.

Τα «ελάφια» πέρασαν στους τελικούς του ΝΒΑ και θα αντιμετωπίσουν τους Φοίνιξ Σανς, έχοντας το μειονέκτημα έδρας. Ο κόουτς Μάικ Μπουντενχόλζερ ρωτήθηκε για τον 26άχρονο γκαρντ/φόργουορντ και πότε υπολογίζεται να τον έχουν ξανά στη διάθεσή του και η απάντησή του ήταν η εξής: «Είναι κάτι που θα το δούμε μέρα με τη μέρα. Σε συνεργασία με εκείνον, με τον τζένεραλ μάνατζερ Τζον Χορστ, αλλά και με την ομάδα των γυμναστών και των ιατρών, θα πάρουμε την απόφαση. Θα είναι μια ομαδική διαδικασία».

Στον Έλληνα διεθνή είναι γνωστό πως δεν του αρέσει να χάνει ματς. «Ο Γιάννης πεθαίνει για να βρίσκεται εκεί έξω, ήθελε να παίξει και στο πέμπτο και στο έκτο παιχνίδι. Το να βλέπεις αυτήν τη σύνδεση, αυτήν την ενέργεια από έναν παίκτη που θα πέθαινε να ήταν εκεί... Λατρεύω την ενέργειά του στον πάγκο. Είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα, καταλαβαίνει όμως την κατάσταση», πρόσθεσε ο προπονητής του.

Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να κερδίσουν με 4-2 τους Ατλάντα Χοκς και να εξασφαλίσουν τον τίτλο στην Ανατολή χωρίς τον ηγέτη τους, με τον 51χρονο τεχνικό να εξηγεί πως, όπως συνέβη και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις, χρειάζεται δουλειά και υπομονή για να επανέλθει απόλυτα υγιής ο «Greek Freak»: «Είναι μεγάλο κομμάτι αυτού που έχουμε "χτίσει", τον χρειαζόμαστε στο 100%, είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Περνάει πολύ χρόνο με τους γυμναστές, τους εμπιστεύεται, πρέπει να τους ακούει, πρέπει να τον ακούν. Οι συζητήσεις μας είναι προσωπικές, θα βλέπουμε σε καθημερινή φάση την κατάστασή του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ