18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπουντενχόλζερ: «Μόνο ο Γιάννης δεν καταλάβαινε πως δεν έπρεπε να αγωνιστεί»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο πέμπτο ματς με τους Μαϊάμι Χιτ, στην Disney World του Ορλάντο, με τους Μιλγουόκι Μπακς να γνωρίζουν την ήττα και να αποκλείονται από τους τελικούς της Ανατολής.

Τα «ελάφια» ολοκλήρωσαν πρόωρα τις υποχρεώσεις τους στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, με τον 25άχρονο γκαρντ/φόργουορντ να μένει στο τελευταίο ματς παροπλισμένος στον πάγκο, όντας τραυματίας στο δεξιό αστράγαλο.

«Απόψε ένιωθα χαμένος, για να είμαι ειλικρινής. Εάν ήταν στο χέρι μου θα έπαιζα και με ένα πόδι, δεν με ενδιαφέρει καν. Αυτό που μένει, όμως, είναι ότι έχουμε ανθρώπους στην ομάδα που σε προστατεύουν. Αυτό είναι καλό. Έχουμε δει στο παρελθόν να μπαίνει το καλό μιας ομάδας πάνω από την υγεία ενός παίκτη. Αγαπώ την ομάδα μου και εκτιμώ ότι με προστάτευσε. Ήθελα να παίξω, το ξέρετε ότι ήθελα να παίξω, ο προπονητής μου ήξερε ότι ήθελα να παίξω, αλλά η ομάδα έβαλε την υγεία μου πάνω από το παιχνίδι κι αυτό είναι σπουδαίο για εμένα», ανέφερε σχετικά ο «Greek Freak».

Στην κατάσταση του Έλληνα διεθνή αναφέρθηκε και ο προπονητής του, Μάικ Μπουντενχόλζερ. «Δεν γινόταν να τον αφήσουμε να βγει εκεί έξω, δεν ήταν έτοιμος, δεν είναι υγιής και δεν είμαστε άνθρωποι που θα τον βάζαμε σε κίνδυνο. Ο Γιάννης πάντα θέλει να παίζει, πάντα θέλει να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του. Ναι, του ήταν δύσκολο να μείνει εκτός αγώνα. Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο σε όλους μας ότι δεν έπρεπε να αγωνιστεί, μόνο εκείνος δεν το καταλάβαινε», τόνισε χαρακτηριστικά ο 55άχρονος κόουτς των Μιλγουόκι Μπακς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ