17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπουντενχόλζερ: Δεν μιλάει σε άνθρωπο! (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς προετοιμάζονται για έναν αγώνα τίτλου μέσα στο δικό τους σπίτι. Στο Φίνιξ έκαναν το 3-2 με πρωταγωνιστή και καθοριστικό στο φινάλε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τώρα στο Μιλγουόκι έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν τον τίτλο. Ο προπονητής των "ελαφιών" Μάικ Μπουντενχόλζερ μίλησε για το ρόστερ που έφτασε ως εδώ. την παρουσία του Γιάννη, την απουσία του Θανάση, αλλά και τις δικές του ώρες... απομόνωσης.

"Έχουμε ένα ώριμο, έξυπνο ρόστερ που ξέρει πως η συγκέντρωση αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα σημαντική. Δεν κοιτάνε το σκορ. Έτσι χτίστηκε αυτή η ομάδα κι έτσι συνεχίζει. Οι παίκτες μου ενδιαφέρονται μόνο να νικήσουν και αναζητούν τον τρόπο να το κάνουν. Η εκτέλεση του Χόλιντεϊ, του Τάκερ, του Μίντλετον μάς βοήθησε σημαντικά. Όλοι παίζουν καλά. Ο Κόνατον είναι πειθαρχημένος, προετοιμάζεται σωστά, έχει προχωρήσει τα δύο τελευταία χρόνια και πλέον είναι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια".

Ο κόουτς των Μπακς τόνισε πως πολλές φορές τα λάθη "πληγώνουν" την ομάδα του, όπως έγινε στο πρώτο ημίχρονο του πέμπτου αγώνα της σειράς, ενώ κάποιες άλλες τα πράγματα κυλούν όπως πρέπει: "Οι παίκτες όμως έχουν την ίδια αντίδραση είτε είναι μπροστά, είτε πίσω στο σκορ. Ξέρουμε τι σημασία έχει η προετοιμασία, γιατί πλέον τα έχουμε ζήσει όλα".

Δεν θα μπορούσε να μην σταθεί ιδιαίτερα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Ο Γιάννης είναι ηγέτης και ωριμάζει και σε αυτό. Καταλαβαίνει πόσο σημαντικός είναι, πόσο δυνατός είναι, βοηθάει, διδάσκει και κάποιες φορές κάνει πράγματα που πιστεύεις ότι πληγώνουν τον άλλο, όμως όταν καταλαβαίνεις περισσότερα, μπορείς να επικοινωνήσεις και καλύτερα. Έχει πάθος, έχει σπουδαίες σχέσεις με τους συμπαίκτες του, όλα αυτά μας δείχνουν πόσο έχει ωριμάσει. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που είναι θα μιλήσουν, να βγουν μπροστά...  Ο Μίντλετον, ο Τάκερ, ο Χόλιντεϊ, ο Κόνατον μπορούν να κάνουν αυτό το βήμα".

Σε ότι αφορά τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος απουσιάζει εξαιτίας του πρωτοκολλου υγείας του ΝΒΑ, ο προπονητής των Μπακς τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο, ενώ όταν ρωτήθηκε πως αποφορτίζεται ο ίδιος απάντησε: "Στις βόλτες μου έχω ακουστικά, δεν μιλάω με άνθρωπο, ακούω μουσική και έτσι ξεφεύγω λίγο. Μου κάνει καλό, θα κάνω τις βόλτες μου σήμερα και αύριο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ