17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπουνιές και βρισιές! (vids)

Δεν είναι όλα ρόδινα στο ΝΒΑ. Δεν είναι όλα σόου και διασκέδαση. Υπάρχουν και οι κακές στιγμές. Οι στιγμές κατά τις οποίες οι παίκτες, με τους σφυγμούς τους ανεβασμένους λόγω της προσπάθειας, βγάζουν τον κακό εαυτό τους. Και τότε...

Στο Κλίβελαντ οι Καβαλίερς πέτυχαν μια μεγάλη νίκη επί των Ράπτορς με 126-101, όμως την επισκίασε ο καυγάς μεταξύ τους Μαρκίς Κρις και τους σέντερ των Ράπτορς, Σερζ Ιμπάκα. Οι δυο τους πάλεψαν κάποια στιγμή για να πάρουν καλή θέση και ο Ιμπάκα έπεσε κάτω. Τρομερά εκνευρισμένος έπιασε τον Κρις από το λαιμό και του έριξε μια μπουνιά. Ο παίκτης των Καβαλίερς αντέδρασε κι αυτός με μπουνιά και πριν γίνει το... έλα να δεις, οι ψυχραιμότεροι χώρισαν τους δύο... πυγμάχους. Ο Ιμπάκα έτρεξε προς τα αποδυτήρια, ενώ αμέσως μετά οι διαιτητές απέβαλαν και τους δύο παίκτες. Ο Ιμπάκα αποβλήθηκε για όγδοη φορά στην καριέρα του και ως υπότροπος μπορεί να αποβληθεί από τρεις ως πέντε αγώνες.

Οι Καβαλίερς κυριάρχησαν στον αγώνα και με τον Κόλιν Σέξτον να σκοράρει 28 πόντους και τον Κέβιν Λαβ να έχει 16 πόντους και 18 ριμπάουντ πήραν τη νίκη. Ο Κάουι Λέοναρντ σκόραρε 25 πόντους με 11/19 σουτ, αλλά δεν ήταν αρκετοί.

Στο Σολτ Λέικ Σίτι οι Θάντερ πήραν μια σημαντική νίκη επί των Τζαζ με 98-89, όμως την παράσταση έκλεψε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου είχε μια σοβαρή λεκτική αψιμαχία με φίλαθλο των Τζαζ. Ένα βίντεο που ανέβασε στο twitter δημοσιογράφος τοπικής εφημερίδας δείχνει τον Ουέστμπρουκ να βρίζει τον φίλαθλο λέγοντάς του: "Στο υπόσχομαι. Νομίζεις ότι παίζω. Ορκίζομαι στο Θεό. Θα σε γα...σω! Εσένα και τη γυναίκα σου"! Στο βίντεο δεν φαίνεται τι προκάλεσε την οργή του άσου των Θάντερ, όμως ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα ισχυρίστηκε πως ο φίλαθλος απηύθυνε σε αυτόν ρατσιστικό υπονοούμενο. "Μου είπε "πέσε κάτω στα τέσσερα, όπως συνήθιζες να κάνεις". Ο φίλαθλος, βέβαια, είπε μετά ότι του είπε να καθήσει και να βάλει πάγο στα γόνατά του, οπότε είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη. Ο λόγος του ενός και ο λόγος του άλλου...

Ίσως παίρνοντας δύναμη από το περιστατικό ο Ουέστμπρουκ ισοπέδωσε τους Τζαζ στη συνέχεια και με 23 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ οδήγησε τους Θάντερ στη νίκη. Ο Πολ Τζορτζ είχε 14 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Ντόνοβαν Μίτσελ σκόραρε 25 πόντους για τους Τζαζ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ