22.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μπουμπάρης, η επιστροφή στον Εργοτέλη

Στο Εργοτέλη επιστρέφει τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Λεωνίδας Μπουμπάρης. Ο 25χρονος σέντερ και οι «κιτρινόμαυροι« έδωσαν τα χέρια και έτσι θα πορευτούν μαζί τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Χιώτης αθλητής το 2013 πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Κρήτης, ώστε να συνδυάσει τις σπουδές του στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης. Το 2015 συνέχισε στην ομάδα του Α.Ο. Δειλινού, στο Ηράκλειο και το 2016 μεταπήδησε στο ΟΦΗ, τον οποίο και βοήθησε στην επιστροφή τους στις Εθνικές κατηγορίες, έπειτα από απουσία ενός χρόνου. Τη σεζόν 2017-18, επέστρεψε στον ΒΑΟΛ Χίου συνδυάζοντας παράλληλα και τη θητεία του στον στρατό, ενώ το 2018 επέστρεψε στην Κρήτη και τον ΟΦΗ.

Ο 25χρονος αθλητής έχει ύψος 2.05  και αγωνίζεται στην θέση «5». Έτσι η συγκεκριμένη μεταγραφή σε συνδυασμό με την απόκτηση του Ανάσταση Μητρόπαπα, ενδέχεται να βοηθήσει και να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του Γιάννη Βισκαδουράκη στην ρακέτα.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με ευαρέσκεια ανακοινώνει την επιστροφή στο Σύλλογο και την ομάδα μπάσκετ, του Λεωνίδα Μπουμπάρη.

Ο 25χρονος και ύψους 206 cm σέντερ επιστρέφει στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ μετά από 5 χρόνια για να συμβάλει και αυτός με την εμπειρία και την ικανότητά του στην προσπάθεια της ομάδας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Μετά την προ πενταετίας παρουσία του στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ο Μπουμπάρης αγωνίσθηκε σε Δειλινό, ΒΑΟΛ Χίου και ΟΦΗ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή ο οποίος συνδυάζει το μπάσκετ με τις σπουδές του, όντας ήδη απόφοιτος του Βιολογικού και τεταρτοετής φοιτητής της Ιατρικής. 

Λεωνίδα καλώς επέστρεψες και πάλι στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ