18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μποσγανά και Γασπαράτου συνεχίζουν στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου

Η Έλενα Μποσγανά και η Άσπα Γασπαράτου θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και την καινούρια σεζόν, στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Οι δύο παίκτριες επέκτειναν για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό τους, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο Kronos BC ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Έλενα Μποσγανά.

Η Έλενα στην τελευταία της χρονιά στην Ελλάδα θα συνεχίσει και φέτος να ενισχύει την ομάδα μας, καθώς από του χρόνου θα φοιτά σε ένα από τα καλύτερα κολέγια της Αμερικής, το Stanford Un. California, με υποτροφία. Η έμπειρη πλέον γκαρντ της ομάδας μας είναι διεθνής και με την Εθνική Γυναικών της χώρας, καθώς και με όλες τις εθνικές υποδομών. Έλενα, καλή και παραγωγική χρονιά με υγεία, επιτυχίες και διακρίσεις.

Η ομάδα μας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με την Άσπα Γασπαράτου. Η Άσπα προέρχεται από τα "σπλάχνα" του συλλόγου, με συμμετοχές στην Α1 Γυναικών, στις Εθνικές Νέων Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων. Της ευχόμαστε να έχει μια υγιή και εποικοδομητική χρονιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ