24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπορούν και χωρίς Χάρντεν οι Ρόκετς, νίκη για τους Καβς (vid)

Παρά την απουσία του Τζέιμς Χάρντεν, η οποία ανακοινώθηκε λιγότερο από μία ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης και σύμφωνα με την ομάδα οφείλεται σε κάποιο διάστρεμμα, οι Χιούστον Ρόκετς κέρδισαν τους Σακραμέντο Κινγκς με 102-94. 

Ο Τζον Ουόλ, που έχει επιστρέψει πλέον για τα καλά μετά τη ρήξη αχιλλείου που είχε υποστεί στο παρελθόν, οδήγησε τις «ρουκέτες» στο σκοράρισμα με 28 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Έρικ Γκόρντον να προσθέτει 21 πόντους και τον Κρίστιαν Γουντ  να κάνει double-double με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Για τους Κινγκς, ο Ντι Άρον Φοξ είχε 23 πόντους, ο Χάρισον Μπαρνς 19 πόντους και ο Μπάντι Χιλντ 17.

Οι Ατλάντα Χοκς έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς περίπου μέχρι και τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά οι Καβς κατάφεραν σιγά σιγά να επανέλθουν και «κλέψουν» εν τέλει τη νίκη με 96-91. 

Ο Κόλιν Σέξτον με 27 πόντους ήταν ο ηγέτης των νικητών, με τον Τζαβέιλ ΜακΓκί να προσθέτει 14 πόντους και τον Αντρέ Ντράμοντ να είναι «διπλός» με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Για τους Χοκς, ο ΝτιΆντρε Χάντερ είχε 17 πόντους, ο Κλιντ Καπέλα έκανε double-double με16 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ ο Τρέι Γιανγκ έμεινε στους 16 πόντους με 6/16 σουτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ