20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φορτιτούντο Μπολόνια: Επεισοδιακή ήττα και παραίτηση Ρέπεσα! (vid)

Tην ήττα με 80-81 από τη Ρετζιάνα γνώρισε η Φορτιτούντο Μπολόνια σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που είδε τον Κροάτη προπονητή της, Γιάσμιν Ρέπεσα, να αποβάλλεται και μετά να δηλώνει την παραίτηση του από τον πάγκο της ομάδας του, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας!

Μία επεισοδιακή ήττα γνώρισε στην έδρα της η ομάδα της Φορτιτούντο Μπολόνια, σε ένα ντέρμπι απέναντι στη Ρετζιάνα, το οποίο κρίθηκε στην τελευταία κατοχή και της στοίχησε όχι μόνο ένα "ροζ φύλλο" αλλά και τον προπονητή της! Ο Γιάσμιν Ρέπεσα αποβλήθηκε από την αναμέτρηση με πέντε λεπτά να απομένουν στον αγώνα, σε μία απόφαση η οποία σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος τον οδήγησε στα αποδυτήρια με έντονη φόρτιση και κρίση ταχυκαρδίας! Αυτό το ξαφνικό ζήτημα υγείας φαίνεται πως αποτέλεσε το συμβάν που οδήγησε τον Κροάτη τεχνικό στο να πάρει μία απόφαση που όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ στην Ιταλία σκεφτόταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή το να παραιτηθεί από τη θέση του τεχνικού της Φορτιτούντο. Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε στη συνέντευξη τύπου, στην οποία εξέφραζε παράλληλα τη συγγνώμη του στους διαιτητές για την έκρηξη που οδήγησε στην αποβολή του.

«Απολογούμαι στον κόσμο και τους παίκτες για την αποβολή μου. Δεν μπορούσα να μείνω δίπλα στην ομάδα για το τελευταίο πεντάλεπτο. Ο Ματσόνι ξέρει ότι τον θεωρώ έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαίους διαιτητές και τον εκτιμώ αφάνταστα. Επίσης εκτιμώ και τον Σίλβια που πήρε την απόφαση. Από την πρώτη ημέρα που είμαι εδώ υποφέρω σαν σκυλί για να τα κάνω όλα σωστά, αλλά μετά το παιχνίδι πήγα στα αποδυτήρια με ταχυκαρδιά. Δεν μπορώ άλλο. Αγαπάω την Φορτιτούντο και είναι η μεγάλη και μοναδική μου αγάπη σαν οικογένεια, αλλά η περιπέτειά μου τελειώνει εδώ και ξέρετε ότι όταν παίρνω μία απόφαση δεν την αλλάζω» θα δηλώσει ο Ρέπεσα.

Ρέπεσα και Φορτιτούντο έχουν περάσει κάποια εξαιρετικά χρόνια μαζί, καθώς με τον Κροάτη στο τιμόνι η ομάδα της Μπολόνια κέρδισε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ιταλίας, ενώ πραγματοποίησε και μία συμμετοχή στο Final 4 της Ευρωλίγκας, το 2004, όπου έφτασε μάλιστα μέχρι τον τελικό, χάνοντας από τη Μακάμπι στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ