31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μπογκντάνοβιτς vs Μπογκντάνοβιτς (pic)

Υπάρχουν δύο Μπογκντάνοβιτς στο κορυφαίο επίπεδο του παγκόσμιου μπάσκετ. Ο ένας είναι Κροάτης και ο άλλος είναι Σέρβος. Ο Κροάτης Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είναι 27 ετών και ο Σέρβος Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι 24 ετών. Η εκπληκτική σύμπτωση είναι ότι και οι δύο έχουν φορέσει τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ. Ο Μπόγιαν τώρα παίζει στο ΝΒΑ με τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, ενώ ο Μπόγκνταν παίζει ακόμα στη Φενερμπαχτσέ, αλλά το καλοκαίρι πολύ πιθανόν να μετακομίσει κι αυτός στο ΝΒΑ, άλλωστε οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν ήδη αρχίσει το "ψηστήρι".

Ο δημοσιογραφος Όστιν Ρίβερς επιχείρησε τη στατιστική σύγκριση των δύο παικτών, που παίζουν και στην ίδια θέση, στην ηλικία των 24 ετών και με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ. Ο Μπόγκνταν, όπως είπαμε, τη φορά ακόμα, ενώ ο Μπόγιαν τη φόρεσε τη σεζόν 2013-14. 

Το αποτέλεσμα; Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς φαίνεται να είναι λίγο καλύτερος. Ενώ αμφότεροι έχουν τον ίδιο μέσο όρο πόντων και λαθών, ο Μπόγκνταν υπερέχει στους άλλους τομείς και μάλιστα έχει και λίγο μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Ιδού η σύγκριση...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ