14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπογκντάνοβιτς: Θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό και το ΟΑΚΑ

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έχει αγωνιστεί σε όλες τις «καυτές» έδρες της Ευρώπης και δεν του κάνει εντύπωση η ατμόσφαιρα που συναντάει στα παρκέ του ΝΒΑ, όσο έντονη κι αν θεωρείται από τους Αμερικανούς.

Ο 28άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς ρωτήθηκε για το εάν αισθάνεται πίεση στο «Wells Fargo Center», έδρα των Φιλαδέλφεια Σίξερς, τους οποίους αντιμετωπίζουν στην ημιτελική σειρά της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ. Απάντησε το… αυτονόητο, δηλαδή πως: «Στο ΝΒΑ ούτε θα σου πετάξουν κέρματα ούτε αναπτήρες όταν πας να εκτελέσεις μια βολή. Επίσης, δεν θα σε στοχεύουν με λέιζερ στα μάτια όπως γινόταν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Θυμάμαι αυτά τα πράσινα λέιζερ. Είναι πραγματικά δύσκολο να σουτάρεις έτσι. Τώρα, ξέρω ότι δεν θα έχω ξανά θέμα με αυτό εδώ».

Ο Σέρβος έπαιξε στην Ευρωλίγκα από το 2013 έως το 2017, με την Παρτιζάν και τη Φενέρμπαχτσε. Πέρασε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το 2017, αρχικά για τους Σακραμέντο Κινγκς, και από τον περασμένο Νοέμβριο αγωνίζεται στα «γεράκια». Όπως πρόσθεσε, για την κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα του «μαγικού κόσμου» εν συγκρίσει με τα ευρωπαϊκά, τα πάντα είναι θέμα μυαλού όσον αφορά στην απόδοση ενός παίκτη κι όχι θέμα ατμόσφαιρας. «Όλα έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση, όλα είναι ψυχολογία», εξήγησε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=F2LR1d7wges&t=384s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ