16.3 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Μπογκντάνοβιτς, η επιστροφή

Έτοιμος να πατήσει ξανά παρκέ εμφανίζεται ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος έχασε τα πρώτα δέκα παιχνίδια των Σακραμέντο Κινγκς στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Ο 26άχρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο μετά το τέλος της περσινής σεζόν και σε νέα χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα να χάσει την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ έχει πλέον αποθεραπευτεί πλήρως και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση των «βασιλιάδων» με τους Τορόντο Ράπτορς, η οποία θα λάβει χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/11, 05.00) στο «Golden 1 Center».

Ο Ντέιβ Γέργκερ θα αποφασίσει πριν από την έναρξη του ματς για το εάν θα τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή, με τις ελπίδες πάντως να είναι αυξημένες, αφού τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά. Οι Σακραμέντο Κινγκς μετρούν μέχρι στιγμής έξι νίκες και τέσσερις ήττες, με τον Μπάντι Χιλντ που έχει επωμιστεί το ρόλο του βασικού σούτινγκ γκαρντ να έχει κατά μέσο όρο 19,7π., όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ πέρυσι σε ογδόντα ματς είχε κατά μ.ό. 13,5π. Ο Σέρβος, σε 78 παιχνίδια πέρυσι, στην πρώτη του χρονιά στο «μαγικό κόσμο», είχε κατά μέσο όρο 11,8π., 2,9 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ